Ο Κιθ αφήνει τους Stones για... παιδικά βιβλία!

13.03.2014
Ο κολλητός του Μικ Τζάγκερ επιβεβαιώνει το ρητό "του παιδιού μου το παιδί δύο φορές παιδί μου" κι αγαπάει τόσο τα εγγόνια του που θα τους αφιερώσει ολόκληρο βιβλίο.

Πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει πως εδώ τα χρέη του στην βιβλιοθήκη της γειτονιάς του έφτασαν τις 3.000 λίρες και συμπλήρωσαν 50 χρόνια ζωής γιατί δεν είχε επιστρέψει ποτέ βιβλία που δανειζόταν και δεν τους έχει δώσει ακόμα τα λεφτά που όφειλε.

Ο μέγας Κιθ Ρίτσαρντς (Keith Richards) των Rolling Stones μετά τη βιογραφία του “Life” η οποία ανέβηκε στα ύψη των πωλήσεων, αποφάσισε να αλλάξει τμήμα στα βιβλιοπωλεία και να μεταφερθεί στο παιδικό.

Τώρα που έγινε παππούς για πέμπτη φορά, σκέφτηκε να γράψει ένα παιδικό βιβλίο με τη βοήθεια των Μπιλ Σαπιρο (Bill Sapiro) και Μπερνεμπι Χάρις(Barnaby Harris) εμπνευσμένο από τη σχέση του με τον δικό του παππού Γκας και να το εικονογραφήσει η κόρη του Θιοντόρα (Theodora) για να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

“Αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο μετάξυ των εγγονών με τους παππούδες τους είναι μοναδικό και θα πρέπει να ευγνωμονούμε. Θα είναι μία ιστορία γι αυτές τις μαγικές στιγμές που ζουμε. Μακάρι να γίνω τόσο υπέροχος παππούς όπως ήταν ο Γκας για μένα.” δήλωσε ο 69χρονος κιθαρίστας.

Κ.Π