Γκάγκα: Τη σούβλισαν κι έκαναν εμετό πάνω της!

14.03.2014
Η 27χρονη τραγουδίστρια έχει βάλει σκοπό να μας αηδιάσει...

Όποιος νομίζει πως η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) τα έχει όλα σ’ αυτή τη συναυλιακή ζωή, θα αλλάξει γνώμη μόλις δει την τελευταία εμφάνιση της στο SXSW festival. Η 27χρονη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια του κομματιού Aura εμφανίστηκε στη σκηνή δεμένη πάνω σε μία σούβλα η οποία στριφογυρνούσε ενώ εκείνη τραγουδούσε κι οι χορευτές την έψηναν στα κάρβουνα.

Κι επειδή αυτό δεν έφτανε, όταν βγήκε να ερμηνεύσει το Swine παίζοντας παράληλλα ντραμς μία κοπέλα έκανε εμετό χρωμάτων πάνω της και στη συνέχεια ανέβηκαν σ’ έναν ταύρο προσποιούμενες πως κάνουν σεξ με τους εμετούς να συνεχίζονται.

Σε περίπτωση που υπάρχει απορία για τη δεύτερη κοπέλα που έχει εμφανιστεί και σε βίντεο κλιπ της Γκαγκα, ονομάζεται Μίλι Μπράουν (Millie Brown) και είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ζωγράφου αφού δεν χρησιμοποιεί πινέλα αλλά φτιάχνει πίνακες πίνοντας χρωματισμένο γάλα ανακατεμένο με χρώματα και στη συνέχεια το ξερνάει πάνω στους καμβάδες.

Επίσης αφήνει πάντα ένα μηνα κενό ανάμεσα στις περφομανς της και ισχυρίζεται πως ο τρόπος με τον οποίο ζωγραφίζει δεν επηρεάζει αρνητικά την υγεία της. Εμείς πάντως επηρεαστήκαμε βλέποντας τα βίντεο….

Σουβλιστό "Αura"

Eμετικό "Swine"

K.Π