Λοβατο: Ντροπή σου Λέιντι Γκάγκα!

18.03.2014
Η 21χρονη ποπ σταρ κατηγορεί τη Μother MOnster πως κάνει μόδα τα προβλήματα διατροφικής διαταραχής.

Το 2010 η Ντέμι Λοβάτο(Demy Lovato) αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας καθώς ήταν ανορεκτική, βουλιμική και τρομερά αυτοκαταστροφική και μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης.

Τέσσερα χρόνια αργότερα η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) έκανε αυτή την αηδιαστική εμφάνιση στο φεστιβάλ SXSW όπου η περφόρμερ και ζωγράφος Μιλι Μπράουν (Millie Brown) έκανε εμετό χρωμάτων πάνω της ενώ η πρώτη τραγουδούσε το Swine και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Η Λοβάτο είναι μέσα στη λίστα των επικριτών της γιατί θεώρησε πως παρουσιάζει τα προβλήματα διατροφικής διαταραχής ως τέχνη και κάτι πολύ κουλ ενθαρρύνοντας έτσι τους φανς της να βρεθούν σε παρόμοια κατάσταση.

«Είναι λυπηρό. Λέιντι Γκάγκα είσαι τόσο ταλαντούχα, αν όχι μία από τις πιο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες στη βιομηχανία μας τώρα αλλά δε χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Αν κάνω μια ομιλία για την αυτοκαταστροφή τότε αυτό προϋποθέτει ότι πρέπει να παρακολουθώ κάποιον να κόβεται στη σκηνή; Όχι» τουίταρε η 21χρονη τραγουδίστρια.

Επίσης συμπλήρωσε πως αυτό που θέλει να πει με όλα αυτά είναι ότι οι ποπ καλλιτέχνες έχουν μεγάλη επιρροή στους ανθρώπους κι όσον αφορά τη βουλιμία δεν είναι κουλ ούτε σε φέρνει στη σκηνή με τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη.

«Οι νέοι άνθρωποι που παλεύουν να με τον εαυτό τους επηρεάζονται πολύ από όσα κάνουν τα είδωλα τους και αρκετοί από αυτούς δε μπορούν να καταλάβουν την μορφή της τέχνης με την οποία εκφράζονται τα πρότυπα τους. Το να βάζεις τη λέξη ΑRT σε τίτλο έργου σου δεν είναι μία κάρτα ελευθέρας που σου επιτρέπει να κάνει ό,τι θέλεις χωρίς συνέπειες» σημείωσε στο τέλος η Ντέμι.

Κ.Π