Οι πιο σέξι υποβρύχιες κουκλάρες

19.03.2014
Αγάπη, έρωτας, μανία για αυτόν τον φωτογράφο είναι η υποβρύχια ασπρόμαυρη φωτογραφία. Ο παριζιάνος Φρανκ Μπερτό (Franck Berthuot) ζει και εργάζεται στη Χαβάη τα τελευταία 10 χρόνια. Δύσκολο να το καταλάβουμε από αυτές τις καλλιτεχνικές υποβρύχιες φωτογραφίες γυναικών που βρήκαμε στο www.berthuotvisuals.com, οι οποίες σε τίποτα δεν θυμίζουν Χαβάη. Μετά από ένα ατύχημα στο σερφ ο Μπερτό έπεσε στο νερό για να απαθανατίσει αθλητές να υπερνικούν τα περίφημα κύματα του Maui. Ξεκίνησε σαν φωτογράφος των εξτρίμ σπορ και αφού έμαθε τις τεχνικές της υποβρύχιας φωτογραφίας αποφάσισε να πειραματιστεί με καλλίγραμμα μοντέλα και γυμνασμένες αθλήτριες... Στην ενότητα Fine Art και The Pool βρίσκουμε υπέροχα υποβρύχια περιβάλλοντα που δεν θα μας πέρναγε ποτέ από το μυαλό ότι διαντιδρούν με την οργιώδη φύση της Χαβάης. Χ.Τ.

Αγάπη, έρωτας, μανία για αυτόν τον φωτογράφο είναι η υποβρύχια ασπρόμαυρη φωτογραφία. Ο παριζιάνος Φρανκ Μπερτό (Franck Berthuot) ζει και εργάζεται στη Χαβάη τα τελευταία 10 χρόνια. Δύσκολο να το καταλάβουμε από αυτές τις καλλιτεχνικές υποβρύχιες φωτογραφίες γυναικών που βρήκαμε στο www.berthuotvisuals.com, οι οποίες σε τίποτα δεν θυμίζουν Χαβάη.

Μετά από ένα ατύχημα στο σερφ ο Μπερτό έπεσε στο νερό για να απαθανατίσει αθλητές να υπερνικούν τα περίφημα κύματα του Maui. Ξεκίνησε σαν φωτογράφος των εξτρίμ σπορ και αφού έμαθε τις τεχνικές της υποβρύχιας φωτογραφίας αποφάσισε να πειραματιστεί με καλλίγραμμα μοντέλα και γυμνασμένες αθλήτριες... Στην ενότητα Fine Art και The Pool βρίσκουμε υπέροχα υποβρύχια περιβάλλοντα που δεν θα μας πέρναγε ποτέ από το μυαλό ότι διαντιδρούν με την οργιώδη φύση της Χαβάης.

Χ.Τ.