Κωνσταντίνος Βήτα Live στη Θεσσαλονίκη!

01.04.2014
Είναι δύσκολο να υποστηρίξει κανείς ότι δεν έχει αλλάξει ο Κ. Βήτα από τότε που εμφανίστηκε στην ηλεκτρονική μουσική το 1992.

Κάθε του άλμπουμ είναι μια προκλητική εμπειρία, άλλοτε βαθιά ηλεκτρονικός , άλλοτε να πειραματίζεται με την ακουστική μουσική και κάθε φορά να μας προκαλεί με διαφορετικές μεθόδους σύνθεσης που αναδεικνύουν την σημασία της hip hop .

«Όταν γράφω μουσική είναι σαν να βρίσκομαι σε μάχη, πρέπει να έχω συνείδηση του τι κάνω και να βρίσκω χρόνο να ανασυντάσσομαι. Είναι μια δύσκολη συνθήκη η γραφή μουσικής και στίχων», δήλωσε σε συνέντευξη του στη Τζωρτζίνα Ντούτση για το in.gr ο Κωνσταντίνος.

Παχιοί αναλογικοί ήχοι , ιστορίες που σβήνουν πάνω σε μινιμαλιστικές μελωδίες , στίχοι που διακρίνονται από μια ωμή πραγματικότητα αλλά και έναν ονειρικό κόσμο ταυτόχρονα.

Ένας μουσικός τοίχος που φαίνεται να μην τελειώνει και κάθε φορά έρχεται για να σηματοδοτήσει κάτι μέσα μας, ο κόσμος του Κ.Βήτα έρχεται και αυτή την φορά για να συναρπάσει και να ξεδιπλώσει την αινιγματική φιλοσοφία του.

Ο καλλιτέχνης δίνει μια ιδέα στο κοινό της Θεσσαλονίκης για το show του, τα ο βράδυ του Σαββάτου 5 Απριλίου 2014 στο Principal Club Theater μέσα από τη συνέντευξη του στην Γιώτα Κωνσταντινίδου για τον Εξώστη: «Τραγούδια παλιά και καινούρια, τραγούδια από την Αντήχηση, μουσικές που θα δονήσουν το σύστημα και θα απελευθερώσουν το είναι. Ένα πάρτι με δυνατή μουσική και χορό!»

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Principal Club Theater
Γεωργίου Ανδρέου 56,
Θεσσαλονίκη
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00

Κ.ΒΗΤΑ on stage: 22:00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος: 10€

Σημεία προπώλησης:
Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102 ,Τηλ.: 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου