Σουρεάλ ερωτισμός μέσα στο.. Μέγαρο

04.04.2014
Mία όμορφη νεαρή κοπέλα περιπλανάται σε ένα μέγαρο. Ανεβαίνει πάνω στην κουπαστή της σκάλας, πάνω στο τζάκι, πάνω στην επιβλητική πόρτα ενός θηριώδους δωματίου και εκεί ποζάρει. Όλα αυτά θα ήταν νορμάλ, αν η κοπέλα δεν ήταν… γυμνή! Ο φωτογράφος Τζέρεμι Αγιερ (Jeremy Ayer) και ο γραφίστας Τζουλιέν Μερσιέρ (Julien Mercier) συνεργάστηκαν και δημιούργησαν το «Aude», ένα φωτογραφικό πρότζεκτ που αφηγείται την ιστορία περιπλάνησης της γυμνής κοπέλας. Στις φωτογραφίες αυτές δεν υπάρχει ψηφιακή χρήση της τεχνολογίας ώστε να τους αφαιρεί τον φυσικό τους ερωτισμό. Ο φωτισμός είναι σκληρός και εμπρόσθιος γεγονός που εκθέτει όλο το κορμί της κοπέλας. Το χλωμό της δέρμα και η λυγερή της σιλουέτα αντιπροσωπεύουν την απόλυτη έννοια της ομορφιάς.

Mία όμορφη νεαρή κοπέλα περιπλανάται σε ένα μέγαρο. Ανεβαίνει πάνω στην κουπαστή της σκάλας, πάνω στο τζάκι, πάνω στην επιβλητική πόρτα ενός θηριώδους δωματίου και εκεί ποζάρει. Όλα αυτά θα ήταν νορμάλ, αν η κοπέλα δεν ήταν… γυμνή!

Ο φωτογράφος Τζέρεμι Αγιερ (Jeremy Ayer) και ο γραφίστας Τζουλιέν Μερσιέρ (Julien Mercier) συνεργάστηκαν και δημιούργησαν το «Aude», ένα φωτογραφικό πρότζεκτ που αφηγείται την ιστορία περιπλάνησης της γυμνής κοπέλας. Στις φωτογραφίες αυτές δεν υπάρχει ψηφιακή χρήση της τεχνολογίας ώστε να τους αφαιρεί τον φυσικό τους ερωτισμό. Ο φωτισμός είναι σκληρός και εμπρόσθιος γεγονός που εκθέτει όλο το κορμί της κοπέλας. Το χλωμό της δέρμα και η λυγερή της σιλουέτα αντιπροσωπεύουν την απόλυτη έννοια της ομορφιάς.