Τσαλακωμένες ηρωίδες εμπορικού πορνό

14.05.2014
Μας άρεσε η άποψή της και την ασπαζόμαστε. Αν με αγαπάς, αν με ποθείς ... μην με τσαλακώνεις! Αυτό φαίνεται να λέει με τις εικόνες της η Τορινέζα φωτογράφος Στεφανία Φερσίνι (Stefania Fersini) που δημιουργεί ένα τσαλακωμένο σύμπαν από γυναικεία πορτρέτα και μάλιστα προϊόντα ... ζωγραφικής και όχι φωτογραφίας - όπως θα νομίζαμε με την πρώτη ματιά. Η ζωγράφος ασκεί κριτική σε έναν επιφανειακό κόσμο που προσπαθεί πολύ να παράγει ό,τι μας χρειάζεται προς κατανάλωση. Η νεαρή καλλιτέχνης τσαλακώνει με το πινέλο της εικόνες μόδας που έχουμε συνηθίσει στα περιοδικά. Οι τσαλακωμένοι χαρακτήρες βγάζουν στην επιφάνεια τον πραγματικό τους εαυτό ... τον εαυτό που βιάζεται και κατακρεουργείται από τις επιταγές του «ωραίου», «trendy» και του κοινωνικά αποδεκτού! Τον εαυτό που κρύβεται προσεκτικά κάτω από το καλογυαλισμένο προσωπείο... Περισσότερα στο http://www.stefaniafersini.com. Χ.Τ.

Μας άρεσε η άποψή της και την ασπαζόμαστε. Αν με αγαπάς, αν με ποθείς ... μην με τσαλακώνεις! Αυτό φαίνεται να λέει με τις εικόνες της η Τορινέζα φωτογράφος Στεφανία Φερσίνι (Stefania Fersini) που δημιουργεί ένα τσαλακωμένο σύμπαν από γυναικεία πορτρέτα και μάλιστα προϊόντα ... ζωγραφικής και όχι φωτογραφίας - όπως θα νομίζαμε με την πρώτη ματιά. Η ζωγράφος ασκεί κριτική σε έναν επιφανειακό κόσμο που προσπαθεί πολύ να παράγει ό,τι μας χρειάζεται προς κατανάλωση.

Η νεαρή καλλιτέχνης τσαλακώνει με το πινέλο της εικόνες μόδας που έχουμε συνηθίσει στα περιοδικά. Οι τσαλακωμένοι χαρακτήρες βγάζουν στην επιφάνεια τον πραγματικό τους εαυτό ... τον εαυτό που βιάζεται και κατακρεουργείται από τις επιταγές του «ωραίου», «trendy» και του κοινωνικά αποδεκτού! Τον εαυτό που κρύβεται προσεκτικά κάτω από το καλογυαλισμένο προσωπείο... Περισσότερα στο http://www.stefaniafersini.com.

Χ.Τ.