Από την Άνδρο στην Αθήνα με αγάπη!

15.05.2014
Η γκαλερί Ρεβέκκα Καμχή φιλοξενεί το WΑΙΚΙΚΙ Andros από τις 20 έως τις 31 Μαΐου.

To WΑΙΚΙΚΙ Andros ταξιδεύει το Μάιο στην Αθήνα και φιλοξενείται στη μπουτίκ της γκαλερί Ρεβέκκα Καμχή στο Μεταξουργείο. Παράλληλα με την έκθεση της Clare Woods το Waikiki Andros σας περιμένει σε ένα pre-summer pop-up shop με προτάσεις για ένα καλοκαίρι γεμάτο χρώμα.

Το WAIKIKI Andros άνοιξε το καλοκαίρι του 2011 στην Παλιά Πόλη της Χώρας στην Άνδρο. Πρόκειται για ένα summer - concept store που συνδυάζει απλά και αρμονικά όλα όσα χρειαζόμαστε για το καλοκαίρι: δροσερά κι ανάλαφρα ρούχα για το νησί και την παραλία, κοσμήματα από γνωστούς Έλληνες και ξένους σχεδιαστές, τσάντες, μαγιώ, παρεό και εσάρπες, καπέλα, σανδάλια και εσπαντρίγιες από τη Γαλλία, όλα από φυσικά υλικά και φτιαγμένα στο χέρι, είδη περιποίησης σώματος και αρωματικά χώρου με αιθέρια έλαια, είδη για το σπίτι όπως χειροποίητες πορσελάνες, πετσέτες, ριχτάρια και μαξιλάρια, παιδικά ρούχα από ευρωπαίες σχεδιάστριες και fair trade δημιουργίες για παιδιά από τη Λατινική Αμερική, προσκλητήρια και ευχετήριες κάρτες από χειροποίητο γιαπωνέζικο χαρτί, εκδόσεις και φωτογραφικά λευκώματα.

Για το Καλοκαίρι 2014 το WΑΙΚΙΚΙ Andros προτείνει:
βαμβακερά φορέματα, μπλούζες, φούστες με κεντήματα επηρεασμένα από τις ελληνικές τοπικές ενδυμασίες που συνδυάζονται με απλά δερμάτινα σανδάλια, όλα σχεδιασμένα αποκλειστικά για το WΑΙΚΙΚΙ Andros και στολισμένα με χρυσά κοσμήματα που θυμίζουν έντονα ελληνική παράδοση.

Μοre Info:

Λεωνίδου 9, Μεταξουργείο

Ώρες λειτουργίας:
Τρίτη – Παρασκευή 12:00 – 21:00
Σάββατο 12:00 – 18:00

Facebook.com/waikikiandros
twitter.com/WaikikiAndros