Morissey: Η παγκόσμια ειρήνη δε σε αφορά

15.05.2014
Ο Morrissey είναι ένας από τους ελάχιστους εμβληματικούς καλλιτέχνες που δημιουργούν ριζοσπαστική, αντισυμβατική μουσική, και η Harvest Records είναι περήφανη που κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ στις 15 Ιουλίου 2014.

‘World Peace Is None Of Your Business’ εξερευνά την τραγωδία της ανθρώπινης απάθειας στην ταραχώδη μοντέρνα περίοδο. Η καριέρα του Morrissey ως συγγραφέας/στιχουργός φτάνει σε νέα λυρικά ύψη αλλά διατηρεί το χαρακτηριστικό χιούμορ του, το δράμα και την συναισθηματική λαχτάρα. Την παραγωγή του ‘World Peace Is None Of Your Business’ έκανε ο Joe Chiccarelli στα La Fabrique Studios στο Saint-Rémy-de-Provence, στην Γαλλία

Το video για το "World Peace Is None Of Your Business" είναι το πρώτο από μία σειρά από spoken-word performances σκηνοθετημένο από την Natalie Johns και γυρισμένο στα θρυλικά Capitol Studios. To short film περιλαμβάνει μία cameo εμφάνιση της Nancy Sinatra και μπορείτε να το δείτε στα iTunes.
World Peace Is None Of Your Business’ είναι τώρα διαθέσιμο για προπαραγγελίες στα iTunes, Amazon, και στο WorldPeaceIsNoneOfYourBusiness.com (Official Mail Order).

Οι προπαραγγελίες της Deluxe έκδοσης περιλαμβάνουν επιλογές για υπογεγραμμένες κόπιες της Αγγλικής έκδοσης της best seller Αυτοβιογραφίας του Morrissey και το ‘συνηθισμένο’ "fanified" poster.

World Peace Is None Of Your Business
Κυκλοφορεί στις 15 Ιουλίου 2014