Σαν χαζοί κοιτάμε μια παραλία μέσα στο μετρό

21.05.2014
Έφερε χαμόγελο στο πρόσωπο των Αθηναίων! Μια αμμουδιά, με πατημασιές, αστερίες και κοχύλια, και το κύμα να σκάει απαλό πάνω στα πόδια μας… όλα τούτα δεν είναι οι διακοπές που ονειρεύεσαι, αλλά η θάλασσα μέσα στο μετρό της Αθήνας.

Το πάτωμα του μετρό της Αθήνας ντύθηκε με μια εικόνας παραλίας τόσο αληθινή που οι επιβάτες έμειναν εμβρόντητοι να κοιτούν με χαμόγελο, αλλά και νοσταλγία!

Η θάλασσα μπήκε στο μετρό με τη σχεδιαστική συνδρομή της διαφημιστικής The Newtons Laboratory, στο πλαίσιο της καμπάνιας λανσαρίσματος του ΣΚΡΑΤΣ - ένα νέο παιχνίδι που υπόσχεται να μας αλλάξει τη διάθεση γιατί ... «Οι διακοπές είναι ένα ΣΚΡΑΤΣ μακριά».

Με τα μάτια μας είδαμε τις αντιδράσεις των Αθηναίων… που αιφνιδιάστηκαν, κοίταξαν σαν χαζοί με ανοικτό το στόμα το πάτωμα, πίστεψαν ότι πλημμύρισε το βαγόνι, χαμογέλασαν ο ένας στον άλλον, και κάποιοι απόλαυσαν πιο πολύ το αεράκι από τα παράθυρα του βαγονιού σαν να βρίσκονταν όντως σε μια ελληνική παραλία. Εννοείται τα παιδιά «πλατσούρισαν» όλο γέλιο και παιχνίδι..

Όσο για το αν αυτή η παραλία υπάρχει… οι διαφημιστές δήλωσαν στη Lifo ότι πρόκειται για έναν συνδυασμό εικόνων από φωτοτράπεζα μαζί με πραγματικές πατημασιές από την παραλία του Σχινιά.

X.T.