Η αδελφή του Μάικλ Τζάκσον σχεδίαζε να τον απαγάγει!

27.05.2014
Στο ξεκίνημα του εθισμού του ποπ βασιλιά σε παράνομες ουσίες και χάπια, υπήρξαν δύο άνθρωποι που σκέφτηκαν να τον βοηθήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Tην ώρα που το καινούριο άλμπουμ του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) κυκλοφορεί παντού αποφέροντας στη δισκογραφική του μεγάλα κέρδη, ο πρώην μάνατζερ του ποπ σταρ αποκάλυψε τι σχεδίαζαν με μία από τις αδερφές του πριν κάποια χρόνια.

Ο Ρον Γουέισνερ (Ron Weisner) όταν το 2006 ανακάλυψε πως ο τραγουδιστής άρχισε να εθίζεται από τα χάπια και μετακόμισε στο Μπαχρέιν διαλύοντας τη συνεργασία τους, πρότεινε στη Λατόγια (La Toya) να τον πάνε οι δυο τους σε κέντρο αποτοξίνωσης για να τον βοηθήσουν αλλά τελευταία στιγμή τα σχέδια χάλασαν.

«Ο Μάικλ όταν έπαιρνε χάπια ήταν η σκιά του εαυτού του και ακόμα κι όταν με παράτησε, ακόμα νοιαζόμουν για εκείνον. Τηλεφώνησα στη Λατόγια και της είπα να κάνουμε κάτι μαζί για να επανέλθει. Της είπα ότι θα κανόνιζα εγώ τα αεροπλάνα, θα μάζευα ομάδα, θα έβρισκα την καλύτερη κλινική και θα τα πλήρωνα τα πάντα μόνος μου. Ουσιαστικά θα ήταν μία απαγωγή στην άλλη άκρη του κόσμου. Όμως δύο μέρες πριν η Λατογια άλλαξε γνώμη και μου τηλεφώνησε πανικόβλητη φωνάζοντας να τα ακυρώσω όλα κι έτσι έγινε» ανέφερε ο Γουέισνερ.

Βέβαια προσθέτει πως τώρα που τα βλέπει πιο ψύχραιμα ίσως ήταν καλύτερα που η απαγωγή δεν πέτυχε γιατί θα είχαν νομικά προβλήματα και το δικαστήριο δε θα σκεφτόταν αυτή την απόφαση όπως εκείνοι.

«Δεν ξέρω αν αυτή η παρέμβαση θα άλλαζε τη ζωή του Μάικλ αλλά στην τελική θα του είχαμε δώσει μια ευκαιρία.» υποστήριξε ο Ρον ο οποίος είδε τον Jacko λίγο καιρό πριν πεθάνει και του είχε φανεί σαν αιχμάλωτος πολέμου.

Κ.Π