Σάλος με τα ρατσιστικά αστεία του Μπίμπερ

04.06.2014
Ο 20χρονος τραγουδιστής είναι πάλι στο μάτι του κυκλώνα

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) προκάλεσε και πάλι αντιδράσεις αυτή τη φορά με ένα περιστατικό που ανήκει στο παρελθόν τότε που άρχιζε να γίνεται διάσημος.

Σύμφωνα με το TMZ, κάποιος ο οποίος ισχυρίστηκε πως είχε συνεργαστεί με τον 20χρονο ποπ σταρ σ ένα video project είχε μπει στο σκληρό δίσκο του και αντέγραψε ένα αμφιλεγόμενο βίντεο με τον Μπίμπερ να λέει ένα ρατσιστικό ανέκδοτο και να γελάει επαναλαμβάνοντας τη λέξη nigga.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος του συγκεκριμένου κυρίου επικοινώνησε με τους μάνατζερ του Τζάστιν και τους ζήτησε ένα εκατομμύριο δολάρια ως αντάλλαγμα για να μην δημοσιεύσουν το βίντεο στα μίντια. Εκείνοι αρνήθηκαν, ύστερα από κάποιες διαπραγματεύσεις κατέβασαν την τιμή στα 500.000 δολάρια, δεν δέχτηκαν πάλι και τελικά λίγες μέρες μετά το βίντεο ανέβηκε στο TMZ και κυκλοφόρησε παντού στο ίντερνετ.

Όταν ο Καναδός τραγουδιστής είδε όλα τα άσχημα σχόλια και τις κατηγορίες εναντίον του απολογήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο twitter λέγοντας πως ήταν μικρό παιδί και δεν καταλάβαινε τη δυνάμη της γλώσσας που χρησιμοποιούσε και παραδέχτηκε πως ήταν πολύ ανώριμη συμπεριφορά και λάθος από μέρους του.

Όμως οι κόντρες δε σταματάνε εδώ αφού διέρρευσε και δεύτερο βίντεο όπου ο Τζάστιν παραφράζει τους στίχους του κομματιού «One Less Lonely Girl» το οποίο ονόμασε «One Less Lonely Nigga» αναφέροντας μέσα την οργάνωση Ku Klux Klan. Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη απάντηση από τον Μπίμπερ αλλά κάποιες ανώνυμες πηγές από το περιβάλλον του δήλωσαν πως είναι πολύ στεναχωρημένος και αναστατωμένος με όλο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες. Καλύτερα να μασάει με λίγα λόγια.

K.Π