Όταν η Χιονάτη έκανε σεξουαλική... παράβαση!

12.06.2014
Χιονάτη, Κοκκινοσκουφίτσα, Αλίκη…. Ποιος δεν γνωρίζει αυτές τις ηρωίδες των κλασικών παραμυθιών; Ποιος δεν τις έχει ταυτίσει με έννοιες, όπως η αθωότητα και η αγνότητα; Οι κοπέλες αυτές υπέμεναν όλες τις αντιξοότητες της ζωής και κατάφερναν πάντα να επιβιώσουν με μοναδικό τους όπλο την ευγένεια και την καλοσύνη τους… Τι θα γινόταν όμως αν ζούσαμε σ’ ένα παράλληλο σύμπαν όπου οι συγκεκριμένες ηρωίδες είχαν λίγο πιο παθογενείς προσωπικότητες; Την απάντηση μάς τη δίνει η Μαριλέν Αντρόβερ (Marilen Adrover), μια 27χρονη ταλαντούχα καλλιτέχνιδα από την Ισπανία, η οποία δημιούργησε μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά σκίτσων, στα οποία βλέπουμε τις ηρωίδες κατά τη διάρκεια της φωτογράφησής τους στο αστυνομικό τμήμα κατόπιν συλλήψεως τους για διάφορα αδικήματα. Σαν να βλέπουμε λοιπόν φωτογραφίες από τη σήμανση η Χιονάτη …μπαγλαρώθηκε για σεξουαλικής φύσεως παράβαση του νόμου, η Κοκκινοσκουφίτσα για ..φόνο, η Αλίκη για κατοχή ναρκωτικών και η Χρυσομαλλούσα για διάρρηξη! Η σειρά της νεαρής καλλιτέχνιδος πήρε γρήγορα μεγάλη δημοσιότητα και αναμένουμε με ανυπομονησία και άλλους ήρωες να προστεθούν στην λίστα των ….συλληφθέντων! Γ.Ο

Χιονάτη, Κοκκινοσκουφίτσα, Αλίκη…. Ποιος δεν γνωρίζει αυτές τις ηρωίδες των κλασικών παραμυθιών; Ποιος δεν τις έχει ταυτίσει με έννοιες, όπως η αθωότητα και η αγνότητα; Οι κοπέλες αυτές υπέμεναν όλες τις αντιξοότητες της ζωής και κατάφερναν πάντα να επιβιώσουν με μοναδικό τους όπλο την ευγένεια και την καλοσύνη τους…

Τι θα γινόταν όμως αν ζούσαμε σ’ ένα παράλληλο σύμπαν όπου οι συγκεκριμένες ηρωίδες είχαν λίγο πιο παθογενείς προσωπικότητες; Την απάντηση μάς τη δίνει η Μαριλέν Αντρόβερ (Marilen Adrover), μια 27χρονη ταλαντούχα καλλιτέχνιδα από την Ισπανία, η οποία δημιούργησε μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά σκίτσων, στα οποία βλέπουμε τις ηρωίδες κατά τη διάρκεια της φωτογράφησής τους στο αστυνομικό τμήμα κατόπιν συλλήψεως τους για διάφορα αδικήματα.

Σαν να βλέπουμε λοιπόν φωτογραφίες από τη σήμανση η Χιονάτη …μπαγλαρώθηκε για σεξουαλικής φύσεως παράβαση του νόμου, η Κοκκινοσκουφίτσα για ..φόνο, η Αλίκη για κατοχή ναρκωτικών και η Χρυσομαλλούσα για διάρρηξη!

Η σειρά της νεαρής καλλιτέχνιδος πήρε γρήγορα μεγάλη δημοσιότητα και αναμένουμε με ανυπομονησία και άλλους ήρωες να προστεθούν στην λίστα των ….συλληφθέντων!

Γ.Ο