Τη χώρισε εξαιτίας του Τζάγκερ!

12.06.2014
Ο 70χρονος frontman των Rolling Stones προκαλέι ακόμα τη ζήλια στους άνδρες.

Πριν λίγες μέρες η Μπαρ Ραφαέλι (Bar Rafaeli) είχε φωτογραφηθεί για το Hello φορώντας νυφικό και μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφο της Αντι Έζρα (Adi Ezra) με τον οποίο δήλωνε πολύ ερωτευμένη.

«Το γάμο των ονείρων μου τον φαντάζομαι πολύ απλό, χωρίς πολύ κόσμο, σ ‘ένα μικρό χώρο μάλλον έξω και με μένα ξυπόλυτη. Είμαι πολύ ρομαντική αλλά χωρίς απαιτήσεις. Δε χριάζεται να πάω σε μια παραλία και να κάνω πικ νικ με κρασί και φαγητά για να νιώσω ρομαντικά. Νιώθω έτσι κι αλλιώς όταν κοιτάζω το αγόρι μου στα μάτια και μου είναι αρκετό.» είχε πει χαρακτηριστικά το 29χρονο μοντέλο.

Όμως η ημέρα των γενεθλίων της δεν ήταν καθόλου ρομαντική. Αφού πήγε με τον Έζρα στη συναυλία των Rolling Stones στο Τελ Αβίβ, συνέχισαν σ’ πριβέ πάρτυ της μπάντας όπου ακολούθησε μία άσχημη σκηνή ζηλοτυπίας. Κάποια στιγμή χωρίστηκαν και η Ραφαέλι χόρευε με τον Μικ Τζάγκερ(Mick Jagger) αλλά ο αγαπημένος της θεώρησε πως είχα βρεθεί πολύ κοντά με αποτέλεσμα να την αρπάξει από το χέρι και να ξεκινήσει έναν τρομερό καυγά.

Τελικά έφυγαν χωριστά από το μαγαζί, σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες δεν έχουν ξαναμιλήσει μετά από εκείνη την επεισοδιακή βραδιά και κανείς τους δε θέλει να σχολιάσει οτιδήποτε δημόσια.