Βάλε λάδι κι έλα βράδυ!

18.06.2014
Το ενδιαφέρον στοιχείο σε αυτή την σειρά έργων δεν είναι ότι μοιάζουν πολύ με φωτογραφικές λήψεις, ενώ είναι ζωγραφική πάνω σε καμβά... το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι ο δημιουργός είναι 71χρονος «ηδονοβλεψίας» και τα μοντέλα είναι υπαρκτά κορίτσια που έχουν ποζάρει στην παραλία για να ... διευκολύνουν τον πρεσβύωπα καλλιτέχνη! Ο Ταϊβανό-αμερικανός Χίλο Τσεν (Hilo Chen) είναι έτοιμος να τρέξει στην παραλία για να αδράξει τα μοντέλα του. Δημιουργεί υπερρεαλιστικούς πίνακες που δείχνουν μπρονζέ γυναικεία κορμιά αλειμμένα με λάδι λίγο πριν την ηλιοθεραπεία ... αυτές οι σειρήνες μόλις έχουν αναδυθεί από τη θάλασσα ... ένα θέαμα που συγκινεί όλες τις ηλικίες... Ο Χίλο Τσεν ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη και τον εκπροσωπεί η γκαλερί Bernarducci Meisel. Η δουλειά του έχει φιλοξενηθεί σε μεγάλα μουσεία και χώρους τέχνης στον κόσμο όπως το μουσείο Solomon R. Guggenheim και το Taipei Fine Arts Museum. Χ.Τ.

Το ενδιαφέρον στοιχείο σε αυτή την σειρά έργων δεν είναι ότι μοιάζουν πολύ με φωτογραφικές λήψεις, ενώ είναι ζωγραφική πάνω σε καμβά... το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι ο δημιουργός είναι 71χρονος «ηδονοβλεψίας» και τα μοντέλα είναι υπαρκτά κορίτσια που έχουν ποζάρει στην παραλία για να ... διευκολύνουν τον πρεσβύωπα καλλιτέχνη! Ο Ταϊβανό-αμερικανός Χίλο Τσεν (Hilo Chen) είναι έτοιμος να τρέξει στην παραλία για να αδράξει τα μοντέλα του.

Δημιουργεί υπερρεαλιστικούς πίνακες που δείχνουν μπρονζέ γυναικεία κορμιά αλειμμένα με λάδι λίγο πριν την ηλιοθεραπεία ... αυτές οι σειρήνες μόλις έχουν αναδυθεί από τη θάλασσα ... ένα θέαμα που συγκινεί όλες τις ηλικίες... Ο Χίλο Τσεν ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη και τον εκπροσωπεί η γκαλερί Bernarducci Meisel. Η δουλειά του έχει φιλοξενηθεί σε μεγάλα μουσεία και χώρους τέχνης στον κόσμο όπως το μουσείο Solomon R. Guggenheim και το Taipei Fine Arts Museum.

Χ.Τ.