Κέιτι Πέρι: Θέλω να γίνω Illuminati!

04.08.2014
Η 29χρονη τραγουδίστρια απελπίστηκε με όσα γράφονται για εκείνη τον τελευταίο καιρό...

Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες πως πολλοί γνωστοί τραγουδιστές συνδέονται με τους Illuminati και υπάρχουν πολλά σύμβολα στα βίντεο κλιπ τους ενώ είναι υπό αυστηρή παρακολούθηση για να ακολουθούν τους αυστηρούς κανόνες τους.

Ονόματα όπως οι Τζέι Ζ (Jay Z), Ριάνα (Rihanna), Μαντόνα (Madonna), Κάνιε Γουέστ (Kanye West) και Μπιγιονσέ(Beyonce) αναφέρονται συχνά χωρίς να έχουν ανακοινώσει κάτι οι ίδιοι και τώρα θα προστεθεί και καινούρια στη λίστα.

Η Κέιτι Πέρι (Katy Pery) μετά την εμφάνιση της στα φετινά Grammy με το «Dark Horse» και το βίντεο κλιπ της για το εν λόγω κομμάτι που ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις, έχει κατηγορηθεί πως ανήκει στους Illuminati και στην τελευταία της στυνέντευξη στο Rolling Stone σχολίασε όλα αυτά που έχουν γραφτεί.

«Αν οι Illuminati υπάρχουν θα ήθελα να με προσκαλέσουν να γίνω μέλος τους. Βλέπω όλες αυτές τις βλακείες και σκέφτομαι «Άντε ελάτε, αφήστε με να μπω!». Ακούγεται εντελώς τρελό. Διάφοροι περίεργοι άνθρωποι στο ίντερνετ που δεν έχουν τι να κάνουν, βρίσκουν κάτι παράξενα τρίγωνα στα χέρια σου. Μάλλον τα χεις καταφέρει όταν πιστεύουν πως είσαι Illuminati. Πιστεύω στους εξωγήινους αλλά αν ο κόσμος θέλει να πιστεύω στους illuminati, τέλεια» ανέφερε η 29χρονη ποπ σταρ.