Δες τον απίστευτο χορευτή-λάστιχο

01.09.2014
Το σώμα έχει ανεξερεύνητες δυνατότητες, και τα όριά του τα έχει προ πολλού ξεπεράσει ο εκπληκτικός χορευτής Ράουφ Γιασίτ (Rauf Yasit), γνωστός ως «Rubber Legz», δηλαδή «Λαστιχένια Πόδια». Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε από που προέρχεται το ψευδώνυμο «λαστιχένιος», αφού αυτός ο χορευτής μπορεί να δέσει το κορμί του όπως επιθυμεί. Στο φωτογραφικό άλμπουμ του στο Instagram ο επαγγελματίας χορευτής -που έχει γίνει διάσημος για την ικανότητά του να διατάζει τα μέλη του σώματός του να διπλωθούν με όποιο διεστραμμένο τρόπο επιθυμεί- ανεβάζει τις πιο απίστευτες φωτογραφίες. Και όλα στο όνομα της τέχνης του χορού! Ο κουρδικής καταγωγής χορευτής ερωτεύτηκε από μικρή ηλικία τον χορό και άρχισε να συνδυάζει ακροβατικές κινήσεις με γιόγκα και πολλές άλλες τεχνικές που εξελίσσουν την ευλυγισία του σώματος. Αυτή τη στιγμή ο κύριος «λαστιχένια πόδια» βρίσκεται σε περιοδεία με τη βερολινέζικη ομάδα χορού Flying Steps και κάθε βράδυ αναδιπλώνει το κορμί του του σε όποια στάση επιθυμεί! Χ.Τ.

Το σώμα έχει ανεξερεύνητες δυνατότητες, και τα όριά του τα έχει προ πολλού ξεπεράσει ο εκπληκτικός χορευτής Ράουφ Γιασίτ (Rauf Yasit), γνωστός ως «Rubber Legz», δηλαδή «Λαστιχένια Πόδια». Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε από που προέρχεται το ψευδώνυμο «λαστιχένιος», αφού αυτός ο χορευτής μπορεί να δέσει το κορμί του όπως επιθυμεί.

Στο φωτογραφικό άλμπουμ του στο Instagram ο επαγγελματίας χορευτής -που έχει γίνει διάσημος για την ικανότητά του να διατάζει τα μέλη του σώματός του να διπλωθούν με όποιο διεστραμμένο τρόπο επιθυμεί- ανεβάζει τις πιο απίστευτες φωτογραφίες. Και όλα στο όνομα της τέχνης του χορού!

Ο κουρδικής καταγωγής χορευτής ερωτεύτηκε από μικρή ηλικία τον χορό και άρχισε να συνδυάζει ακροβατικές κινήσεις με γιόγκα και πολλές άλλες τεχνικές που εξελίσσουν την ευλυγισία του σώματος. Αυτή τη στιγμή ο κύριος «λαστιχένια πόδια» βρίσκεται σε περιοδεία με τη βερολινέζικη ομάδα χορού Flying Steps και κάθε βράδυ αναδιπλώνει το κορμί του του σε όποια στάση επιθυμεί!

Χ.Τ.