Γλυκούλα ηλικιωμένη πλέκει γιγάντια πέη!

15.09.2014
Όλοι έχουμε μία κάποια εμπειρία από την παραδοσιακή γιαγιούλα την μαντιλοδεμένη που της αρέσει να πλέκει! Να πλέκει κουβερτάκια, σεμεδάκια και τραπεζομάντιλα... αλλά ούτε στα πιο περίεργα όνειρά μας δεν έχουμε δει τη γιαγιά μας να πλέκει τεράστιους φαλλούς. Η γιαγιά Χόλι Στιούαρτ (Holly Stewart) πλέκει γιγάντιους φαλλούς στον ελεύθερο χρόνο της και με αυτή τη δραστηριότητα έχει γίνει διάσημη στο Κάνσας. Η τρίτη ηλικία δεν χρειάζεται να είναι πλήρως αποκομμένη από το σεξ πιστεύει η τσαχπίνα Χόλι και πλέκει, και πλέκει, και όλο πλέκει .... Οι πολύχρωμοι φαλλοί της συγκεντρώθηκαν σε έκθεση στο Πανεπιστήμιο του Μισούρι κατόπιν πρωτοβουλίας του Kickstarter. Αυτή η έκθεση είναι σίγουρα ό,τι πιο ενδιαφέρον θα έχει να διηγηθεί στα εγγόνια της! Χ.Τ.

Όλοι έχουμε μία κάποια εμπειρία από την παραδοσιακή γιαγιούλα την μαντιλοδεμένη που της αρέσει να πλέκει! Να πλέκει κουβερτάκια, σεμεδάκια και τραπεζομάντιλα... αλλά ούτε στα πιο περίεργα όνειρά μας δεν έχουμε δει τη γιαγιά μας να πλέκει τεράστιους φαλλούς. Η γιαγιά Χόλι Στιούαρτ (Holly Stewart) πλέκει γιγάντιους φαλλούς στον ελεύθερο χρόνο της και με αυτή τη δραστηριότητα έχει γίνει διάσημη στο Κάνσας.

Η τρίτη ηλικία δεν χρειάζεται να είναι πλήρως αποκομμένη από το σεξ πιστεύει η τσαχπίνα Χόλι και πλέκει, και πλέκει, και όλο πλέκει .... Οι πολύχρωμοι φαλλοί της συγκεντρώθηκαν σε έκθεση στο Πανεπιστήμιο του Μισούρι κατόπιν πρωτοβουλίας του Kickstarter. Αυτή η έκθεση είναι σίγουρα ό,τι πιο ενδιαφέρον θα έχει να διηγηθεί στα εγγόνια της!


Χ.Τ.