Depeche Mode Live in Berlin! Έρχεται!

13.10.2014
Το Depeche Mode Live in Berlin παρουσιάζει υλικό 2 ωρών, που δεν έχει κυκλοφορήσει ξανά.

Οι Depeche Mode κυκλοφορούν το CD/DVD “Depeche Mode Live In Berlin” στις 17 Νοεμβρίου. Σκηνοθέτης είναι ο σταθερός, επί πολλά χρόνια, συνεργάτης τους και κινηματογραφιστής Anton Corbijn. Το Depeche Mode Live in Berlin παρουσιάζει υλικό 2 ωρών, που δεν έχει κυκλοφορήσει ξανά.

Το υλικό περιέχει τη μαγνητοσκόπηση των συναυλιών των Depeche Mode, στο ο2 World Berlin στις 25 και 27 Νοεμβρίου του 2013, κ ατά τη διάρκεια της απίστευτα επιτυχημένης περιοδείας του συγκροτήματος, Delta Machine, που παρακολούθησαν 2,4 εκ. άνθρωποι σε πάνω από 32 χώρες.

Το CD/DVD περιέχει εκτελέσεις κομματιών από το Delta Machine, αλλά και από κλασσικές επιτυχίες τους όπως το“Personal Jesus” και “Policy of Truth”. Η deluxe έκδοση περιέχει το DVD “Live in Berlin”, 2 CDs με το ηχητικό υλικό όλης της συναυλίας, καθώς και ένα δεύτερο DVD, το “Alive in Berlin”.

Το Alive in Berlin, σκηνοθετημένο επίσης από τον Corbijn, περιέχει ολόκληρη τη συναυλία, με αποσπάσματα ενδιάμεσα από υλικό backstage, διάφορες συνεντεύξεις των μελών της μπάντας και θαυμαστών τους, καθώς και ένα ακουστικό session 2 κομματιών που μαγνητοσκοπήθηκε στο Salon Bel Ami, τον παλιότερο οίκο ανοχής του Βερολίνου.

Επιπλέον, περιέχει το Delta Machine 5.1 mix σε blu-ray CD, καθώς και ένα 16σέλιδο booklet.