Κέσα: Σάλος από τη μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση

15.10.2014
Ποιος τόλμησε να παρενοχλήσει σεξουαλικά την Κέσα;

Αυτό κι αν είναι νέο! Η νεαρή ποπ σταρ Κέσα (Kesha) έκανε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση στον πασίγνωστο παραγωγό της μουσικής βιομηχανίας, Dr.Luke.

Το περιοδικό Rolling Stone αναφέρει πως ο μουσικός παραγωγός ξεκίνησε να παρενοχλεί σεξουαλικά την νεαρή τραγουδίστρια από την εποχή που εκείνη ήταν 18 ετών και μόλις είχε υπογράψει το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο.

Η Κέσα ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι ο Λουκ την πότιζε και τις έδινε ναρκωτικά προκειμένου να καταφέρει τους σκοπούς του, να τη ρίξει στο κρεβάτι του.

Nωρίτερα μέσα στη χρονιά, η νεαρή τραγουδίστρια είχε εισαχθεί σε κλινική καταπολέμησης ψυχολογικών διαταραχών. Αφορμή στάθηκε μια συνομιλία της με τον Λουκ, όπου της είχε πει: «Δεν είσαι και τόσο όμορφη. Δεν έχεις και πολύ ταλέντο. Είσαι πολύ τυχερή που με έχεις… »!

Ο Dr Luke είναι ο μεγάλος συνθέτης και παραγωγός των τραγουδιών της Kelly Clarkson, της Katy Perry, της Britney Spears κλπ και σύμφωνα με τη μήνυση της Κέσα είναι ένα ... τέρας, που ασκώντας επανειλημμένα σωματική και ψυχολογική βία, την οδήγησε ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία. Η τραγουδίστρια από το Νάσβιλ ζητά την απεμπλοκή της από κάθε εργασιακή σχέση με τον Dr.Luke.