Κάποιος να τον σταματήσει: Ο Μάικλ Τζάκσον όλο πλουτίζει!

16.10.2014
Μπορεί να πέθανε, αλλά το χρήμα κάνει πάρτι στους λογαριασμούς του μακαρίτη Μάικλ Τζάκσον!

Τον τίτλο της προσωπικότητας που δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή, αλλά έχει τα μεγαλύτερα κέρδη πήρε για άλλη μια χρονιά ο «πρίγκιπας της ποπ» Μάικλ Τζάκσον, που ξεπέρασε πάλι τον «βασιλιά του ροκ εντ ρολ» Έλβις Πρίσλεϊ, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης, Μάικλ Τζάκσον που έφυγε από τη ζωή στις 25 Ιουνίου του 2009 στα 50 του χρόνια, βρίσκεται πάλι στην κορυφή της λίστας Forbes με 140 εκατ. δολάρια (για το 2014).

Σύμφωνα με το έγκριτο περιοδικό που χρησιμοποιεί ειδικούς λογιστές για τα λογιστικά βιβλία των εκλιπόντων, ο Μάικλ έβγαλε τρεις φορές περισσότερα χρήματα από τον δεύτερο στη λίστα Έλβις Πρίσλει (Elvis Presley) που επέδειξε 55 εκατ. δολάρια στην ίδια δωδεκάμηνη περίοδο.

Ο Τζάκσον έβγαλε μια περιουσία με το άλμπουμ του Xscape, που εκτοξεύθηκε στο νούμερο δύο των charts. Το προφίλ του ενισχύθηκε πιο πολύ και με την εκπληκτική εμφάνιση – ολόγραμμα στα Billboard Music Awards. Και μάλιστα αυτή η εμφάνιση θα ανοίξει το δρόμο και σε άλλους … εκλιπόντες καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς να ζωντανέψουν με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας.

Ο καρτουνίστας του Σνούπι, Τσαρλς Σουλτς (Charles Schulz) δεν τα πήγε και άσχημα στην τρίτη θέση με 40 εκατ. δολάρια, ενώ στην τέταρτη θέση (λόγω εσόδων από το άρωμά της) η Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Elizabeth Taylor). Ακολουθεί ο θρύλος της ρέγκε Μπομπ Μάρλεϊ (Bob Marley) με 20 εκατ. δολάρια.

Χ.Τ.