Τζένιφερ Λόπεζ: Γουστάρω να είμαι μόνη μου

16.10.2014
Γουστάρω να είμαι μόνη μου» δηλώνει η Τζένιφερ Λόπεζ και αποστομώνει όλους αυτούς που τη θέλουν να γυρνάει στην αγκαλιά των πρώην της και να αδυνατεί να χαρεί τη ζωή ως single μαμά.
Παρότι η 45χρονη Τζένιφερ δηλώνει ελεύθερη κι ωραία, οι φίλοι της επιμένουν να της βρουν άντρα και επιδιώκουν συνεχώς να της γνωρίζουν κόσμο με απώτερο σκοπό να την… αποκαταστήσουν. Εκείνη, από τη μεριά της απολαμβάνει την ελευθερία της ύστερα από τον χωρισμό της από τον Κάσπερ Σμαρτ και δηλώνει: «Γουστάρω να είμαι μόνη μου, το απολαμβάνω. Μακάρι να το καταλάβαιναν και οι φίλοι μου αυτό».
Όσο για τους αποτυχημένους γάμους και τις σχέσεις της που έληξαν άδοξα; «Το να είμαι με κάποιον, αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί προτεραιότητα για μένα. Μπορεί βέβαια τόσα χρόνια να μπαινοβγαίνω σε σχέσεις, όμως δεν ντρέπομαι γι’ αυτό και χαίρομαι για τα μαθήματα που έχω πάρει», παραδέχεται η Λατίνα αδιαφορώντας για τους επικριτές της.
Η καυτή Τζένιφερ Λόπεζ μιλά ακόμα και για τον άντρα που θα καταφέρει να μπει στη ζωή της: "Θα πρέπει ο άνθρωπος αυτός να ασκεί θετική επιρροή και να αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά μου"