Η Ντακότα αιωρείται γυμνή για το soundtrack του Fifty Shades [vds]

22.01.2015
Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο βιντεοκλίπ για το κομμάτι «Earned It», που φιγουράρει στο σάουντρακ της ταινίας «Fifty Shades Of Grey». Ο Καναδός τραγουδιστής R&B, The Weeknd ερμηνεύει με πάθος το τραγούδι που θα ντύσει μουσικά την πιο ερωτική και πολυσυζητημένη ταινία της χρονιάς, ενώ στο βίντεο η νεαρή πρωταγωνίστρια Ντακότα Τζόνσον κρέμεται στον αέρα ημίγυμνη σε μια σκηνή αισθησιακού bondage...

Το κομμάτι «Earned It» συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας «Fifty Shades Of Grey» και το βίντεο σκηνοθέτησε η βρετανίδα Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον (Sam Taylor-Johnson), που υπογράφει και τη σκηνοθεσία της ταινίας.

Ο ερμηνευτής του κομματιού είναι ο 24χρονος Καναδός Άμπελ Τέσφαϊ (Abel Tesfaye) - γνωστός και ως The Weeknd - έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό από τη συμμετοχή του στο βραβευμένο single της Αριάνα Γκράντε, «Love Me Harder».

Οι «50 αποχρώσεις του Γκρι» αναμένονται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η tracklist του άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου, περιλαμβάνει 16 κομμάτια και ονόματα όπως: Beyonce, The Rolling Stones, Ellie Goulding, Annie Lennox, Frank Sinatra κ. αλ.

Στην πιο bondage στιγμή του βιντεοκλίπ, η Ντακότα Τζόνσον (Dakota Johnson) εμφανίζεται να αιωρείται δεμένη με σκοινιά, φορώντας εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος.



Δες την πρωταγωνίστρια του Fifty Shades στο δωμάτιο που έγιναν όλα!

Χ.Τ.