Οι ήρωες του Ντίσνεϊ στις 50 αποχρώσεις του Γκρι [kinky photos]

17.02.2015
Αυτά που ξέρατε για τους ήρωες του Ντίσνει να τα ξεχάσατε! Η Σταχτοπούτα, η Άριελ, η Πεντάμορφη ακόμη και η Έλσα από το Frozen αρέσκονται σε kinky καταστάσεις!

Αυτά που ξέρατε για τους ήρωες του Ντίσνει να τα ξεχάσατε! Οι διάσημες πριγκίπισσές του πλέον αρέσκονται σε kinky καταστάσεις! Μια πρωτότυπη, λίγο πιο προκλητική και… ροζ εκδοχή των ηρώων του Ντίσνεϊ είχε την έμπνευση να μας δώσει το περιοδικό Cosmopolitan.

Έτσι, με αφορμή την ταινία «50 αποχρώσεις του Γκρι» (που βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ βιβλίο της Ε.Λ.Τζέιμς ) που αυτήν την περίοδο σπάει τα …ταμεία, διάσημα ζευγάρια των ταινιών του Ντίσνεϊ, όπως η Σταχτοπούτα με τον Πρίγκιπα, η Πεντάμορφη και το Τέρας, η πριγκίπισσα και ο … Βάτραχος, η Άριελ και ο Πρίγκιπας, ακόμη και η Έλσα με τον Κρίστοφερ από το πιο πρόσφατο Frozen, επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις εμπνευσμένες από αυτή! Έτσι, σκηνές με ποικίλα ερωτικά παιχνίδια, ακόμη και αυτές με το ταμπόν και τα μπαλάκια, αναπαριστώνται απολαυστικά από τον σκιτσογράφο του περιοδικού!