Oι Word of Mouth μαζί στη σκηνή με τον Dub Fx στη συναυλία της Αθήνας!

06.05.2015
Λίγες μέρες μετά τη συμμετοχή τους στο Βeatbox Battle World Championship στο Βερολίνο, οι Word of Mouth, κύριοι εκπρόσωποι της τέχνης του beatbox στην Ελλάδα και διεθνώς, θα προσγειωθούν, την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Ejekt Festival μαζί με τον αγαπημένο του ελληνικού κοινού Dub Fx και το Cayetano Trio Soundsystem.

Μία συναυλία που περιλαμβάνει τραγούδι, λούπες και beatboxing από τους καλύτερους του είδους!

Η λατρεία του ελληνικού κοινού για τον Dub Fx (κατά κόσμον Benjamin Stanford) έχει αποδειχθεί επανειλημμένως, με την κάθε εμφάνισή του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να έχει γίνει sold out. Συνδυάζοντας hiphop, drum&bass, reggae και άλλα μουσικά είδη, ο Dub Fx έγινε ένας από τους διασημότερους καλλιτέχνες δρόμου του πλανήτη. Πλέον είναι ένας από τους αστέρες του youtube, με τα videos του να κάνουν εκατομμύρια views. Παρά την μεγάλη φήμη του, παραμένει ένας πραγματικά ανεξάρτητος καλλιτέχνης, ο οποίος είτε σε πλατείες είτε σε άλλους συναυλιακούς χώρους γίνεται ένα με το κοινό και το σαγηνεύει.

Οι Word of Mouth αποτελούν το κορυφαίο beatbox δίδυμο στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως. Το 2014 ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά τους, με την εμφάνιση τους στο συνέδριο της Google στην Αθήνα να κλέβει τις εντυπώσεις αλλά και την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο ”I Am Beatbox”, στην οποία συμμετέχουν διακεκριμένοι Έλληνες καλλιτέχνες από διαφορετικά μουσικά είδη, ανάμεσα στους οποίους οι Δημήτρης Καρράς, Ματούλα Ζαμάνη, Εισβολέας, Δωδέκατος Πίθηκος, Σοφία Σαρρή, Σανάδες, κ.α.

Το 2012, οι Word of Mouth ταξίδεψαν στην Νέα Υόρκη, την Μέκκα του beatbox, παρουσιάζοντας με επιτυχία την δουλειά τους στο Αmerican Human Beatbox Festival και στο αναγνωρισμένο beatbox/rap street event Hip Hop Subway Series, ενώ στο τέλος της ίδιας χρονιάς εμφανίστηκαν, ως headliners, στο Nescafe Bulgarian Beatbox Battle, της μεγαλύτερης open-air διοργάνωσης στον κόσμο, που γίνεται στην Σόφια της Βουλγαρίας παρουσιάζοντας το νέο showcase τους μπροστά σε 10.000 κόσμο.

Με μεγάλη προϋπηρεσία στα συναυλιακά δρώμενα στη χώρα μας, έχουν στο ενεργητικό τους μία σειρά πετυχημένων εμφανίσεων στο πλαίσιο του Ελληνικού Φεστιβάλ (2009), των εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (2011 & 2012), του TEDx Athens 2011 και TEDx Nicosia 2014. Στην Ελλάδα, έχουν προλογίσει συναυλίες καλλιτεχνών διεθνούς εμβέλειας (Phi-Life Cypher, Lords of the Underground, Beat Assaillant) με κορυφαία στιγμή την εμφάνισή τους μαζί με τον διάσημο hip hop καλλιτέχνη, Snoop Dogg.

Info:

DUB FX | Τετάρτη 10 Ιουνίου | Vox
Cayetano Trio Soundsystem
Word of Mouth


EΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προπώληση:18 ευρώ – SOLD OUT , 20 ευρώ
Ταμείο: 23 ευρώ
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 2109636845