Σοκάρει η Σελένα Γκόμεζ: «Τα μίντια με "έθαβαν" κι εγώ έκανα χημειοθεραπείες»

08.10.2015
Η 22χρονη ποπ ντίβα συγκλονίζει με την αποκαλυπτική της συνέντευξη στο Billboard, με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου σόλο άλμπουμ της «Revival». Η Σελένα Γκόμεζ μίλησε έξω από τα δόντια για το σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει.

Το 2014 τα μίντια την κατηγόρησαν ότι ακολουθώντας το παράδειγμα της άσωτης ζωής του Τζάστιν Μπίπερ κατέρρευσε και μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης, λόγω μεγάλης ψυχολογικής εξάντλησης. Σήμερα μαθαίνουμε τον πραγματικό λόγο που η τραγουδίστρια αποσύρθηκε τόσο ξαφνικά από τα φώτα της δημοσιότητας... Κι αυτό είναι ο λύκος.

«Ήθελα τόσο άσχημα να πω: "Δεν έχετε ιδέα. Κάνω χημειοθεραπεία"», είπε η Γκόμεζ χρησιμοποιώντας στη συνέχεια της συνέντευξης βαρείς χαρακτηρισμούς για όσουςυποστήριζαν τότε ότι ήταν σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Ενώ εκείνη απλά αποσύρθηκε για να αντιμετωπίσει την κατάσταση πιο ψύχραιμα.

«Είμαι τόσο (f**cking) καλή με όλους και όλοι είναι τόσο κακοί προς εμένα. Δουλεύω από τότε που ήμουν 7. Είμαι πρέσβειρα της UNICEF από τα 17 μου. Είναι απογοητευτικό που έχω γίνει θέμα στα ταμπλόιντ», σημείωσε η Γκόμεζ.

Ο λύκος είναι μία ασθένεια στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στα κύτταρα και τους ιστούς του σώματος προκαλώντας φλεγμονή και ιστολογική βλάβη. Μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε μέρος του σώματος, αλλά περισσότερο συχνά προκαλεί βλάβες στην καρδιά, στις αρθρώσεις, στο δέρμα, στους πνεύμονες, στις φλέβες, στο ήπαρ, στα νεφρά και στο νευρικό σύστημα.