Νικολόπουλος-Ρέμος-Δάρρα: Τι αποκαλύπτουν για τη συνεργασία τους λίγο πριν την μεγάλη τους πρεμιέρα

23.11.2015
Λίγο πριν κάνουν πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο επί της λεωφόρου Συγγρού ο Αντώνης Ρέμος, ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Φωτεινή Δάρρα μίλησαν για τη συνεργασία τους και τι θα δει ο κόσμος .

Ο Αντώνης Ρέμος είπε στη «Real News»: «Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μία ομάδα καλοκουρδισμένη, η δύναμη ενός προγράμματος έχει τις ρίζες της σε αυτό. Αν εμείς οι ίδιοι δεν περνάμε καλά, πώς μπορεί να διασκεδάσει ο κόσμος; Κάποια στιγμή θα φανεί! Ευτυχώς και φέτος είμαστε, πιστεύω, πολύ δυνατή ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος υπόσχεται ότι: «Η ομάδα θα απογειώσει το κέφι και θα το εκστασιάσει», ενώ η Φωτεινή Δάρρα ανέφερε: «Είμαστε μια ομάδα χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας κάποιον αντίπαλο, μόνο αποδέκτες. Ο βασικός αποδέκτης μας είναι ο κόσμος που θα μας εμπιστευτεί για την διασκέδασή του. Πραγματικά, η ιστορική συγκυρία είναι τόσο δύσκολη, που αισθάνομαι πόσο σημαντικός είναι αυτός ο ρόλος: παρηγορητικός, ενθαρρυντικός…».

Οι τρεις καλλιτέχνες με αφορμή τη συνεργασία τους, τόνισαν πως η σύμπραξη ισχυρών δυνάμεων θα έπρεπε να εφαρμόζεται και σε άλλους τομείς, όπως η πολιτική. «Μακάρι να καταλάβαιναν οι πολιτικοί την στροφή που πρέπει να κάνουν. Να μπορούσαν να καταλάβουν τον λαό και να τον σεβαστούν. Να μιλήσουν λέγοντας αλήθειες, να πράξουν με την καρδιά τους, με ήθος και συνέπεια», είπε ο Αντώνης.

«Στην πολιτική, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, δυστυχώς η μετριότητα είναι ο κανόνας και η ασυνέπεια μόνιμη. Τι να πω; Ας μας φυλάξει ο Θεός!», αναφέρει ο Χρήστος και η Φωτεινή επεσήμανε την ανάγκη να υπάρχει ομαδικότητα, η οποία να ξεκινά από τον λαό.