Μια Βρώμικη Γριά σ΄ένα κόσμο χωρίς... αισθήματα [vds]

21.03.2016
Η ταλαντούχα καλλιτεχνική ομάδα των Dirty Granny Tales που γεννήθηκε στην Αθήνα το 2005, πλέον μαγεύει όλη την Ευρώπη σε φεστιβάλ και θέατρα -3 sold out shows στο English Theater of Berlin τον Φεβρουάριο.

Επιστρέφουν στη χώρα μας μετά από τέσσερα χρόνια, για να παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό τη νέα τους δημιουργία σε μια σειρά παραστάσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Πάτρα. Συνδυάζοντας πρωτότυπη ζωντανή μουσική, εντυπωσιακά κοστούμια και μάσκες, χορό, ανατρεπτικό κουκλοθέατρο και προβολή animation –όλα κατασκευασμένα από τους ίδιους!- η Βρώμικη Γριά θα διηγηθεί μια ιστορία που αγγίζει πολυεπίπεδα τους Έλληνες.

Το Telion's Garden είναι μια ιστορία επηρεασμένη από τη μετανάστευση και εισβάλει στα ανθρώπινα ένστικτα, όπου η αγανάκτηση και ο φόβος σε οδηγεί σε απεγνωσμένες αποφάσεις. Η επιδίωξη για έναν τέλειο, άψογο και θεϊκό κόσμο, γίνεται ο στόχος. Ένας κόσμος όπου καμιά φλόγα δεν μπορεί να τον καταστρέψει, ένας κόσμος που δεν επιτρέπει την ύπαρξη της διαβολικής φωτιάς! Όμως, η έλλειψη της φωτιάς δημιουργεί έναν ψυχρό, χωρίς καθόλου αισθήματα, κόσμο… Η τελειότητα είναι μια αυταπάτη... Η ζωή είναι ένας αδιαχώριστος δεσμός από φως και σκοτάδι. Το να σεβαστούμε αυτόν το δεσμό είναι η μόνη διέξοδος για την επιβίωσή μας…

Καλώς ήλθατε στο κόσμο των Dirty Granny Tales…

***Τις παραστάσεις στην Αθήνα θα ανοίξει η Εριφύλη Δαφέρμου -γνωστή στους fan των Dirty Granny Tales ως χορογράφος/χορεύτρια και βασικό δημιουργικό τους μέλος από τα πρώτα βήματα της ομάδας- με ένα solo performance προσαρμοσμένο στην αισθητική του Telion's Garden.

Συντελεστές:

Σταύρος Μητρόπουλος: τραγούδι, κιθάρα, μαντολίνο

Θάνος Μητρόπουλος: μπάσο, φλογέρα, φωνητικά

Δαλάη Θεοφιλοπούλου: τσέλο, φωνητικά

Ulrich Muehe: κρουστά, φωνητικά

Ruby Wilson: χορός

Giulia del Balzi: χορός

Μουσική, σενάριο, animation: Σταύρος Μητρόπουλος

Στίχοι: Andreea Badea, Σταύρος Μητρόπουλος, Χάρης Λόξας

Χορογραφία: Σταύρος Μητρόπουλος, Ruby Wilson, Giulia del Balzi

Σχεδιασμός μασκών: Σταύρος Μητρόπουλος, Beatrice Baumann, Crudelia Von Grimm

Κοστούμια, κατασκευή μασκών: Beatrice Baumann, Crudelia Von Grimm, Θανος Μητρόπουλος, Δαλάη Θεοφιλοπούλου, Σταύρος Μητρόπουλος

Σχεδιασμός φωτισμού: Σάκης Μπιρμπίλης

Μηχανικός φωτισμού: Γιώργος Πετράτος

Φωτογράφος εκδήλωσης: Olivia Duta

Φωτογράφος αφίσας: Laure Carlon

INFO:

1-3 & 7-10 Απριλίου - Θέατρο Χώρα

Απρίλιος: Παρασκευή 1, Σάββατο 2, Κυριακή 3, Πέμπτη 7, Παρασκευή 8, Σάββατο 9 & Κυριακή 10.

Θέατρο Χώρα - Αμοργού 20, Κυψέλη

Τηλ: 210 86 73 945

Έναρξη: 21:30

Προπώληση : 14€

Ταμείο : 17€

Μειωμένο : 13€ (ΑΜΕΑ, άνεργοι ΟΑΕΔ, πολύτεκνοι, φοιτητές – με επίδειξη των αντίστοιχων έγκυρων εγγράφων)

Διάθεση: στα ταμεία του θεάτρου Χώρα, στο www.viva.gr, στα καταστήματα Public, Seven Spots, ΙΑΝΟΣ, Reload Stores, Media Markt και τηλεφωνικά στο 11 876.