Έξαλλη η Adele: Χάκερ έκλεψε και πόσταρε φωτογραφία του γιου της στο Facebook

21.03.2016
Και η Adele, όπως κι άλλες διασημότητες στο παρελθόν - έπεσε θύμα χάκερ, που φαίνεται ότι κατάφερε να μπει στον λογαριασμό e-mail του συντρόφου της και από εκεί να υποκλέψει προσωπικά δεδομένα και φωτογραφικό υλικό του ζευγαριού.

Ο δράστης, πόσταρε τις φωτογραφίες στο Facebook και από εκεί κυκλοφόρησαν σε όλο το διαδίκτυο, σύμφωνα με τον Guardian.

Η διαρροή των φωτογραφιών περιλαμβάνει φωτογραφίες του γιου της, αλλά ακόμη και το υπερηχογράφημα από την εγκυμοσύνη της. Στις εικόνες που διέρρευσαν υπάρχουν και παλιές φωτογραφίες της τραγουδίστριας από την εποχή που ακόμη δεν ήταν διάσημη και συγκεκριμένα μια που δείχνει την τραγουδίστρια σε παιδική ηλικία σε μια παιδική χαρά.

Τα βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Adele είναι έξαλλη, καθώς είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα που αφορούν στην ιδιωτική της ζωή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο χάκερ απέκτησε πρόσβαση στις εικόνες, από το e-mail του συντρόφου της, Simon Konecki. Την πληροφορία για τη διαρροή φέρεται να έχει δώσει ένας θαυμαστής ο οποίος επικοινώνησε με τον μάνατζερ της τραγουδίστριας και τον ενημέρωσε για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν, πριν το θέμα πάρει μεγάλη δημοσιότητα. Την υπόθεση έχει αναλάβει το επιτελείο της τραγουδίστριας.