Συντετριμμένη η πρώτη σύζυγος του Prince: «Είναι με τον γιο μας τώρα» [vds]

23.04.2016
Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Prince είχε αποκτήσει με την πρώτη του σύζυγο και χορεύτριά του όταν εκείνη ήταν 22 ετών ένα αγοράκι, το οποίο πέθανε από σπάνιο σύνδρομο μια εβδομάδα μετά τη γέννησή του.

Η Mayte Garcia παντρεύτηκε τον Prince ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 1996, όταν εκείνος ήταν 37 ετών. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους η όμορφη Garcia γεννάει τον καρπό του έρωτά τους τον μικρό Boy Gregory.

Το μωρό όμως πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο Pfeiffer, που δεν αφήνει το κρανίο και τα κόκαλα στα χέρια και στα πόδια να αναπτυχθούν φυσιολογικά. Ο γιος του Prince πεθαίνει μια εβδομάδα μετά. Η Garcia μένει πάλι έγκυος και χάνει άλλο ένα μωρό. Ο χωρισμός του ζευγαριού ήρθε το 2000. Αργότερα είχε δηλώσει ότι το να χάσει δύο μωρά ήταν μια καταστροφή που έκανε 15 χρόνια να ξεπεράσει ψυχολογικά!

Η Garcia μίλησε στο περιοδικό «People» για την τραγική απώλεια του πρώην συζύγου της: «Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να περιγράψω τα όσα αισθάνομαι. Αυτός ο άνδρας ήταν τα πάντα για μένα, είχαμε μαζί οικογένεια. Είμαι βαθιά συγκλονισμένη και λυπημένη» και συνέχισε: «Τον αγαπούσα τότε, τον αγαπάω τώρα και θα τον αγαπάω σε όλη τη ζωή. Τώρα βρίσκεται με το γιο μας».

Η Garcia ήταν η έμπνευση πίσω από το τραγούδι «The Most Beautiful Girl in the World»: