Γιατί η Lady Gaga σχολίασε την μίμηση της Μελίνας των Vegas στο YFSF; [photo]

19.05.2016
Η Μελίνα των Vegas έκλεψε την παράσταση, την Κυριακή που μας πέρασε στο YFSF, υποδυόμενη την Lady Gaga. Όπως είδαν όλοι, η μίμηση-έκπληξη της τραγουδίστριας, ήταν εξαιρετική κερδίζοντας άκρως κολακευτικά σχόλια.

Μάλιστα και πριν εμφανιστεί στο τηλεοπτικό σόου με το Poker Face (2009, American Idol), κατά την πορεία της καριέρας της με τους Vegas, όλοι έλεγαν ότι μοιάζει στιλιστικά και φυσιογνωμικά στη Lady Gaga.

Η μεγαλύτερη επιβράβευση ήρθε από την ίδια την Lady Gaga! Όπως είδαμε στο site dreamofgaga.com, τον ελληνικό ιστότοπο για τους fans της τραγουδίστριας, η Gaga απάντησε μέσω του manager της, Bobby Campbell.

Η Lady Gaga σχολίασε την εμφάνιση αυτή, λέγοντας: «Ένα μεγάλο χειροκρότημα στο τερατάκι... αδερφή μου από την Ελλάδα. Μου έφερε στο μυαλό συναρπαστικές αναμνήσεις από την εποχή του «The Fame». Πολύ όμορφη φωνή και η καλύτερη δουλειά που θα μπορούσε να γίνει σε μεταμφίεση. Ευχαριστώ που μου υπενθύμισες τον εαυτό μου! Xέρια ψηλά για τα μικρά τερατάκια της Ελλάδας και χέρια ψηλά για τη Μελίνα».

Να θυμίσουμε ότι η Lady Gaga έκανε στην Ελλάδα μια από τις πιο επιτυχημένες συναυλίες της, όπου μας μίλησε για τον πρώην Έλληνα φίλο της που την συμβούλευσε «πάντα να προσπαθεί να φτάνει τα αστέρια» και μας μίλησε για τη σούπα αβγολέμονο που έχει φάει το μεσημέρι της συναυλίας. Μάλιστα είχε αναφέρει και ότι δούλευε στα 15 της χρόνια σε ελληνικά εστιατόρια -το Αιγαίο και το Μέτσοβο- υποδυόμενη την Ελληνίδα για να παίρνει μεγαλύτερα tips. Γενικά λοιπόν η Lady Gaga διατηρεί μια επαφή με τα ελληνικά δρώμενα!

Δείτε το σχόλιο της Μελίνας στο Facebook: