«Πέταξαν» από το Εθνικό ως ατάλαντο διάσημο αγαπημένο ηθοποιό!

14.06.2016
Εξέπληξε η αποκάλυψη του διάσημου και πολύ αγαπημένου Έλληνα ηθοποιού που έχει κάνει τεράστια καριέρα σε θέατρο και κινηματογράφο, πως στις εξετάσεις του Εθνικού θεάτρου τον «έκοψαν» χαρακτηρίζοντάς τον ως ατάλαντο!

Ο λόγος για τον Γιώργο Κωνσταντίνου που έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη μιλώντας για τα πρώτα του χρονιά ως ηθοποιός.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως «Έπαιζα αρχικά σε ερασιτεχνικούς θιάσους, αλλά ποτέ δεν με ενδιέφερε να γίνω ηθοποιός. Δεν μπήκε στο αίμα μου ποτέ. Ήθελα να γίνω αεροπόρος, έγινα και σμηνίτης, μετά βλαστήμησα την ώρα που πήγα. Μια μέρα γυρίζει και μου λέει η μαμά μου “θες να γίνεις ηθοποιός”; Λέω “ναι”. Ούτε το ένιωθα καν. Πάω στο Εθνικό, με πετάνε έξω στις εξετάσεις. Ατάλαντος τελείως! Τον καιρό εκείνο στο Εθνικό Θέατρο για να δώσεις εξετάσεις έπρεπε να μιλάς με άλλον τρόπο... Να παίζονται όλα σαν τραγωδία. Εγώ από ένστικτο έπαιξα όπως θα έπαιζα τώρα, φυσικά, κανονικά. Μόλις το είδαν αυτοί, ανατρίχιασαν! Έξω! Πήγα στο Θέατρο Τέχνης, με πήρε ο Κουν κι έτσι ξεκίνησα».

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως ακόμη και ο Ντίνος Ηλιόπουλος είχε βρεθεί έξω από το Εθνικό, γιατί, επίσης, δεν έπαιζε με στόμφο, αλλά φυσικά.