Δες το NSFW πορνογραφικό βίντεο του Κάνιε - Η showbiz είναι ένα τεράστιο «κρεβάτι»; vds]

27.06.2016
Το νέο βίντεο του Κάνιε Γουέστ, συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν, έχει δημιουργήσει μεγάλες αντιδράσεις κυρίως σε όσους πρωταγωνιστούν ολόγυμνοι και δεν το ... γνώριζαν! Ειδικά η Τέιλορ Σουίφτ ετοιμάζει επίθεση μηνύσεων με μια στρατιά δικηγόρων...

Την περασμένη Παρασκευή, ο Κάνιε παρουσίασε στον πολυχώρο Forum στο Λος Άντζελες το νέο του βίντεο για το τραγούδι του «Famous», και άφησε άναυδους πολλούς celebrities. Ο λόγος είναι ότι στο βίντεο 12 πασίγνωστα ονόματα της διεθνούς showbiz εμφανίζονται ολόγυμνα πάνω σε ένα τεράστιο κρεβάτι.

Οι celebrities αυτοί (οι οποίοι φυσικά δεν είναι πραγματικοί, αλλά πολύ ρεαλιστικά κέρινα ομοιώματα) περιλαμβάνουν τους εξής: Kim Kardashian, Taylor Swift, Ray J., Amber Rose, Caitlyn Jenner, Bill Cosby, George W. Bush, Donald Trump, Anna Wintour, Rihanna και Chris Brown.

Στο NSFW βίντεο ο Κάνιε απεικονίζεται γυμνός στο κέντρο της σύνθεσης - πλάι στην «εκρηκτική» του σύζυγο, η οποία για μία ακόμη φορά προβάλει τα διάσημα οπίσθιά της. Στο τεράστιο κρεβάτι ομαδικού αισθησιασμού τους συντροφεύουν διάφορες διασημότητες, από τον χώρο της πολιτικής, της υποκριτικής και του τραγουδιού, οι οποίες ξαπλώνουν αισθησιακά επίσης «όπως τους γέννησε η μαμά τους».

Το καστ είναι προσεκτικά επιλεγμένο για να προκαλέσει - τοποθετεί την Ριάνα δίπλα στον άνδρα που την έδειρε και τον Μπιλ Κόσμπι, που έχει κατηγορηθεί για βιασμούς γυναικών δίπλα στην Κέιτλιν Τζένερ, που άλλαξε φύλο για να γίνει γυναίκα!

Φαίνεται, όμως, ότι το βίντεο ήταν αρκετό για να εξοργίσει την 26χρονη Τέιλορ Σουίφτ η οποία, σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον της που μίλησαν σε αμερικανικά ΜΜΕ, «ετοιμάζεται να κάνει κάποια κίνηση για να απαντήσει στην προσβολή του Γουέστ», με τον οποίο έχει ένα... «εκρηκτικό» παρελθόν.

Ωστόσο, ο 39χρονος ράπερ δείχνει να αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια και εξακολουθεί να προκαλεί στο Τwitter. «Μα δεν μπορεί κάποιος να μου κάνει μήνυση; Θα περιμένω»!

Δείτε το επίμαχο βίντεο: