Θηβαίος: Ένα χρόνο μετά, σχολιάζει τη ραδιοφωνική του επίθεση κατά δημοσιογράφου!

23.09.2016
Πέρασε ένας χρόνος από την άτυχη - αν μπορούμε να τη χαρακηρίσουμε έτσι - στιγμή του τραγουδοποιού Χρήστου Θηβαίου όταν, σχολιάζοντας την οικονομική κρίση σε ραδιοφωνική εκπομπή, επιτέθηκε στη δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη, προτρέποντάς τη μάλιστα να δουλέψει στα λιπάσματα επειδή έχει σπουδάσει χημικός.

Ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του στο musicpaper.gr σχολίασε τις δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση και αποκάλυψε πως πληγώθηκαν άνθρωποι της οικογένειάς του, περισσότερο από τον ίδιο.

Διαβάστε ακόμη: Παραλήρημα αγένειας του Θηβαίου - Επίθεση σε δημοσιογράφο και χαμός στο twitter [vds]

Δεν έχεις ξαναμιλήσει μετά από τον κανιβαλισμό που δέχτηκες για τις δηλώσεις σου, που έπαιζαν επί μέρες. Πώς το βίωσες όλο αυτό;

«Το αρνητικό είναι ότι πληγώθηκαν άνθρωποι της οικογένειάς μου περισσότερο απ’ ότι εγώ.» εξομολογήθηκε ο Χρήστος Θηβαίος στο musicpaper.gr.

Είμαστε πιο κανιβαλικοί λόγω ευκολίας διατύπωσης μιας ανέξοδης γνώμης ή πάντα έτσι ήταν;

«Ήταν πάντα έτσι. Απλώς σήμερα φαίνεται πιο πολύ.»

Η ευθύνη του δημόσιου λόγου, πάντως, σίγουρα ήταν πάντα μεγάλη…

«Πολλές φορές νομίζουμε ότι μέσα από το θάμπος των φώτων και της δημοσιότητας έχουμε άποψη, ενώ μπορεί και να μην έχουμε εκείνη τη στιγμή. Κάποια άλλη στιγμή μπορεί και να έχουμε, αλλά είναι μεγάλη παγίδα αυτό το πράγμα.»

Κράτησες τίποτα από όλη αυτή την ιστορία;

«Ναι! Μια κουβέντα του μεγάλου μου γιου. Μου είπε: "Μην ανησυχείς, συμβαίνουν αυτά" και όταν με είδε ότι «μάσησα», όχι κοινωνικά, αλλά εγώ μέσα μου, ως άνθρωπος, μου είπε: "Εάν βαθιά μέσα σου πιστεύεις ότι σου αξίζει να τιμωρηθείς, θα τιμωρηθείς τόσο όσο σου αξίζει"».