Η έκπληξη στο σχήμα Νταλάρα-Μαχαιρίτσα-Κότσιρα που άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους [photos]

01.11.2016
Σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζεται το πολυαναμενόμενο μουσικό σχήμα Νταλάρα, Μαχαιρίτσα, Κότσιρα και της Idra Kayne για την μεγάλη τους πρεμιέρα στην «Ακτή Πειραιώς», την ερχόμενη Παρασκευή.

Με τα ωραιότερα τραγούδια τους, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας ανεβαίνουν στη σκηνή της Ακτής οδού Πειραιώς σ’ ένα πρόγραμμα με εξαιρετικούς μουσικούς!

Μια σπάνια συνύπαρξη που παραπέμπει αυτόματα σε βραδιές γεμάτες με τα πιο κλασσικά, αυθεντικά, αγαπημένα, ποιοτικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών, ερμηνευμένα από τρεις από τους πιο χαρακτηριστικούς καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Τραγούδια σταθμοί από την πολύχρονη μουσική τους πορεία, τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, τραγούδια σταθμοί που μας συντροφεύουν μια ζωή.

Μία μεγάλη έκπληξη παρακολούθησαν το πρωί της Δευτέρας οι δημοσιογράφοι, όταν στην συνέντευξη Τύπου, εμφανίστηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης που σε ελάχιστο χρόνο αποδέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχει και αυτός στο σχήμα με τους υπόλοιπους.

Δίχως να χάσει χρόνο πήρε το μικρόφωνο και μας χάρισε ένα απολαυστικό, χιουμοριστικό στιγμιότυπο, στο οποίο μίλησε για την «εισβολή» του στο πρόγραμμα. «Θα είμαι στο σχήμα δοκιμαστικά» ανέφερε, «αλλά αν αποσπάσω την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου και μου δώσουν τα χρήματα που θέλω, θα μείνω».

Τόσο οι καλλιτέχνες όσο και ο κόσμος που βρέθηκε εκεί χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τον αγαπητό Γιάννη Ζουγανέλη που για ακόμη μία φορά, εντυπωσίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.