Adele: Μεγάλη νικήτρια των μουσικών βραβείων του BBC - πρόσω ολοταχώς για τα Grammy!

13.12.2016
Μεγάλη νικήτρια, για δεύτερη συνεχή χρονιά των μουσικών βραβείων του BBC, αναδείχτηκε η Adele, η οποία ωστόσο δεν παρέστη στην τελετή απονομής των βραβείων. Η ποπ τραγουδίστρια κέρδισε την πρωτιά στις δύο από τις βασικότερες κατηγορίες, του καλύτερου τραγουδιού της χρονιάς, για το Hello και του άλμπουμ της χρονιάς για το 25.

Σε μήνυμά της από το Λος Άντζελες, η Adele ζήτησε συγγνώμη που δεν μπόρεσε να παραστεί στη βράβευση, επικαλούμενη την κούρασή της από την περιοδεία που έκανε τον τελευταίο χρόνο.

Και πέρυσι, ωστόσο, δεν παραβρέθηκε στην τελετή των μουσικών βραβείων του BBC, όπου τιμήθηκε με τους τίτλους της καλύτερης Βρετανίδας καλλιτέχνιδος και της καλύτερης παράστασης.

Τα βραβεία παρέλαβε για λογαριασμό της Adele ο Robbie Williams, ο οποίος αστειευόμενος δήλωσε: «γεια, εγώ είμαι, όπως θα καταλάβατε δεν είμαι η Adele».

Μάλιστα, απηύθυνε ένα προσωπικό μήνυμα στην τραγουδίστρια, λέγοντας: «Είναι τιμή να δέχομαι αυτό το βραβείο για λογαριασμό σου. Πρόκειται για ένα σπουδαίο άλμπουμ και εσύ μία απίστευτη νικήτρια, που το αξίζει». Συνέχισε, δε, δηλώνοντας: «Επίσης είσαι μία εκπληκτική μαμά. Η πιο σκληρά εργαζόμενη μητέρα στη σόουμπιζ. Συγχαρητήρια».

Η Adele απάντησε άμεσα στον Robbie Williams μέσω Twitter: «Και εγώ σε αγαπάω, θρύλε!».

Το βραβείο του καλύτερου Βρετανού καλλιτέχνη κέρδισε φέτος το συγκρότημα των Coldplay, που επίσης απουσίασε από την τελετή, καθώς βρίσκεται στην Αυστραλία για συναυλία.

Πηγή: BBC