Κέιτ Μος: Εμφανίzεται σε βιντεοκλίπ ως... Έλβις Πρίσλεϊ [vds]

13.12.2016
Η πριγκίπισσα του μόντελινγκ Κέιτ Μος, πραγματοποιεί ένα όνειρό της και εμφανίζεται ως... Ελβις Πρίσλεϊ στο μουσικό βίντεο της επιτυχίας του, «The Wonder Of You». Η Βρετανίδα σταρ κάνει lip-synch και φυσικά ακούγεται η υπέροχη φωνή του Βασιλιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το σούπερ μόντελ εμφανίζεται σε μουσικό βίντεο, αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε βίντεο για τραγούδια όπως των White Stripes (I Just Don't Know What to Do with Myself), Elton john (Something About the Way You Look Tonight), Primal Scream, (Some Velvet Morning), Massive Attack (Azekel - Ritual Spirit), Evan Voytas (Tomorrow Night We'll Go Anywhere) κ.ά..

Η 42χρονη Μος αναφερόμενη στο «The Wonder of You» που γυρίστηκε στα ιστορικά Abbey Road Studios του Λονδίνου, είπε: «Ενθουσιάστηκα όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω σε αυτό το πρότζεκτ για τον ΄Ελβις». Το νέο άλμπουμ, από τη Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα, έγραψε ιστορία τον περασμένο μήνα καθώς έγινε το 13ο νούμερο ένα άλμπουμ του Ελβις Πρίσλεϊ στη Βρετανία.

Δείτε το βίντεο:

Η Κέιτ Μος έχει κάνει σέξι εμφανίσεις σε ακόμα 6 πολύ γνωστά βιντεοκλίπς... Κλίκαρε να τα θυμηθείς:

Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα έξι χρόνων οι Massive Attack επανήλθαν στο μουσικό προσκήνιο με το καινούργιο άλμπουμ τους, "Voodoo in My Blood”. Η μπάντα κυκλοφόρησε το κλιπ για το Azekel – Ritual Spirit στο οποίο συμμετέχει η πολύ καλή φίλη του Robert "3D" Del Naja's, Kate Moss.

"Delia's Gone" του Johnny Cash, 1994

Η πρώτη εμφάνιση της Kate Moss σε μουσικό κλιπάκι ήταν για τον Johnny Cash όπου υποδυόταν το σίγουρα εντυπωσιακό πτώμα της διαβολικής γυναίκας του Johnny, την Delia. Σκηνοθέτης του βίντεο ήταν ο Anton Corbijn ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης μουσικά video για τους Depeche Mode, τους U2, και για τους Arcade Fire.

"Kowalski" των Primal Scream, 1997

Η Moss με την Devon Aoki στο Kowalski των Primal Scream.

"Something About the Way You Look Tonight" του Elton John, 1997

Η Moss σε μια soft-pop μπαλάντα του Elton John το Something About the Way You Look Tonight. Εδώ η 23χρονη Moss υποδύεται μία εκδοχή του εαυτού της παρέα με άλλα γνωστά μοντέλα των 90 τη Sophie Dahl, τη Devon Aoki (Και πάλι), και την Alek Wek.

"Sex With Strangers" της Marianne Faithful, 2002

Σ αυτό το ψυχεδελικό video για το "Sex With Strangers" της Marianne Faithful η Moss ξυπνάει φορώντα ένα υπέροχο λευκό του Narciso Rodriguez και κατευθύνεται σε ένα απομονωμένο κάστρο όπου έρχεται αντιμέτωπη με αρκετούς κλώνους της.

I Just Don't Know What to Do With Myself" των The White Stripes, 2003

Η Kate Moss φοράει μόνο μαύρα εσώρουχα και χορεύει σαν έμπειρη pole dancer. Τη σκηνοθεσία γι' αυτό το βίντεο έκανε η Sofia Coppola.

"Some Velvet Morning" των Primal Scream, 2002

Πρόκειται για την δεύτερη συνεργασία της Moss με τη σκοτσέζικη ροκ μπάντα για το τραγούδι της Nancy Sinatra το "Some Velvet Morning". Εδώ η Moss όχι μόνο δανείζει τη φυσική της παρουσία αλλά συμμετέχει και στα φωνητικά κατά τη διάρκεια του ρεφραίν.