Ο Μενέλαος Τζαβέλλας επιστρέφει με τη «Σιωπή»

28.12.2016
Mετά την επιτυχία του έργου «Ερωτόκριτος» που διήρκεσε τρία χρόνια, ο σκηνοθέτης Μενέλαος Τζαβέλλας επανέρχεται με ένα κοινωνικό δράμα της βραβευμένης συγγραφέως Τάνιας Χαροκόπου, τη «Σιωπή».

Μία αληθινή ιστορία, σιωπής, φόβου και… λύτρωσης! Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στον θεατρικό χώρο «Χυτήριο» για 10 παραστάσεις από τον Φεβρουάριο.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν: η Νέλλη Γκίνη που τα 3 τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη. Την παράσταση ΣΙΩΠΗ που έρχεται στο ΥΤΗΡΙΟ θα την πλαισιώνουν άλλοι 3 αξιόλογοι ηθοποιοί...

Ο Μενέλαος Τζαβέλλας αναφέρει χαρακτηριστικά: Εδώ και τρία χρόνια ήμουν μαζί με τον Ερωτόκριτο, μία παράσταση που ο κόσμος και οι κριτικοί του θεάτρου τίμησαν και αγάπησαν. Φέτος αποφάσισα να ασχοληθώ με μια αληθινή ιστορία της συγγραφέα Τάνιας Χαροκόπου, μία ιστορία με τίτλο «Σιωπή» που αναφέρεται σε όλα τα προβλήματα που ζούμε καθημερινά. Μια ιστορία σιωπής και λύτρωσης. Από την πρώτη στιγμή που διάβασα το βιβλίο, απλώς με μάγεψε η γραφή, αλλά και το πόσο κοντά μας είναι οι ήρωες του έργου. Θεατρικά θα είμαι και πάλι με την αγαπημένη μου Νέλλη Γκίνη, με την οποία διατηρώ όχι μόνο μία θεατρική σχέση, αλλά και μία φιλία που μετρά πέντε ολόκληρα χρόνια.