Τα «γυρίζει» ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ: Δεν τον είδα εκείνο το βράδυ

02.01.2017
Τα «γυρίζει» τώρα ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, για όσα συνέβησαν το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, λίγες ώρες πριν ο σταρ της ποπ βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στο Λονδίνο. Ο 40χρονος Φάουντι Φάουαζ ισχυρίζεται τώρα πως το προηγούμενο βράδυ τον πήρε ο ύπνος μέσα στο αυτοκίνητό του και ο Μάικλ πέθανε μόνος του στο σπίτι του.

Μιλώντας στη Daily Mirror, ο Φάουαζ ανέφερε: «Με πήρε ο ύπνος στο αυτοκίνητό μου και δεν τον είδα καθόλου εκείνη τη νύχτα».

Ο 40χρονος Φάντι είχε υποστηρίξει ότι πέρασε όλο το Σαββατοκύριακο στο σπίτι του Τζορτζ Μάικλ και τον βρήκε νεκρό το πρωί των Χριστουγέννων. Όμως τώρα λέει ότι πέρασαν το βράδυ χωριστά και βρήκε την άλλη μέρα το άψυχο σώμα του

«Δεν τον είδα ποτέ. Με πήρε ο ύπνος στο αυτοκίνητό μου και δεν τον είδα εκείνη τη νύχτα. Η αστυνομία γνωρίζει τα πάντα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό», πρόσθεσε.

Λίγο νωρίτερα ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Twitter είχε αναφέρει ότι ο Τζορτζ Μάικλ «ήθελε να αυτοκτονήσει και τελικά τα κατάφερε». Όμως μετά άλλαξε πάλι τα λεγόμενά του ισχυριζόμενος ότι κάποιος χάκαρε το λογαριασμό του και πλέον έχει διαγραφεί.

«Έχω σοκαριστεί με αυτά που συμβαίνουν με το Twitter. Χάκαραν τον λογαριασμό μου και έκλεισε. Είναι λίγο τρομακτικό για να είμαι ειλικρινής. Δεν έγραψα εγώ αυτά τα tweets».

Όπως έγινε γνωστό, ο 40χρονος θα κληθεί να καταθέσει στην αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για τις συνθήκες θανάτου του Τζορτζ Μάικλ. Φίλος του τραγουδιστή ανέφερε στην Daily Star ότι οι αστυνομικοί θέλουν να διευκρινίσουν ποιος είναι αυτός που προμήθευε με ναρκωτικά τον διάσημο τραγουδιστή.

Σημειώνεται ότι ο Φάουαζ είχε θεαθεί την παραμονή των Χριστουγέννων να αγοράζει καφέ από κατάστημα δίπλα στο σπίτι του Τζορτζ Μάικλ. Φορούσε σανδάλια και κάλτσες. Επίσης δεν είναι ξεκάθαρο γιατί πέρασε τη νύχτα χωριστά -όπως πλέον ισχυρίζεται- από τον 53χρονο αγαπημένο του.

Πηγή: Mirror