Μεγάλωσε η κόρη του Τέλη Σαβάλας - 30 ετών και τραγουδίστρια [photos+vds]

10.01.2017
H 30χρονη Αριάνα Σαβάλας, είναι η κόρη του θρυλικού τηλεοπτικού ντεντετέκτιβ «Κότζακ», Τέλη Σαβάλας, Eίναι ηθοποιός, χορεύτρια, στιχουργός, συνθέτης και τραγουδίστρια της τζαζ.

Ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα της κι εκτός από το όνομά του έχει πάρει και τα ταλέντα του. Γεννήθηκε το 1987 στο Λος Άντζελες και είναι η μικρότερη από τα πέντε παιδιά του... τα οποία απέκτησε με τρεις συζύγους. Μετά τον θάνατο του πατέρα της από καρκίνο το 1994 η οικογένεια μετακόμισε στη Μινεσότα, τόπος καταγωγής της μητέρας της. Εκεί μεγάλωσε η Αριάνα, που φοίτησε στις καλόγριες.

Αργότερα σπούδασε στη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου. Παράλληλα μάθαινε πιάνο και άρχισε να γράφει τα πρώτα της τραγούδια εμπνευσμένη από την μουσική των Queen, του David Bowie και των Beatles. Όταν επέστρεψε στο Λος Άντζελες αρχικά ασχολήθηκε με την υποκριτική και έπαιξε στο film «Μίριαμ» η υπόθεση του οποίου σχετιζόταν με το Ολοκαύτωμα. Εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές σειρές, όπως το Criminal Minds.

H αγάπη της για τη μουσική ήταν μεγάλη και γρήγορα άρχισε τις εμφανίσεις σε κλαμπ όπου αρχικά τραγουδούσε ποπ. Αργότερα στράφηκε στην τζαζ. Το πρώτο της τραγούδι, το «Perfect Man» κυκλοφόρησε το 2012 και στο βίντεο κλιπ πρωταγωνιστεί ο Έρικ Ντέην από το Grey’s Anatomy....

Madrid 💋 #pmjtour

A photo posted by Ariana Savalas (@arianasavalas) on

Πηγή mixanitouxronou.gr