"Πλούτος" με τον Λάκη Λαζόπουλο στην Επίδαυρο!

23.08.2004
Με τον "Πλούτο" του Αριστοφάνη, που παρουσιάζει ο Λάκης Λαζόπουλος, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, ολοκληρώνονται τα Επιδαύρια 2004.
Με τον "Πλούτο" του Αριστοφάνη, που παρουσιάζει ο Λάκης Λαζόπουλος, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, ολοκληρώνονται τα Επιδαύρια 2004.
Την ουτοπία του αιφνίδιου και ανεξάντλητου Πλούτου πραγματεύεται ο Αριστοφάνης στην ομώνυμη κωμωδία του. Μία ουτοπία πανάρχαια, σύγχρονη και αιώνια μιας κοινωνίας που συμβιώνει και διαπλάθεται από την Πενία.

Συντελεστές
Μετάφραση: Κ. Χ. Μύρης
Σκηνοθεσία: Νίκος Μαστοράκης
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου
Κοστούμια: Γιάννης Μετζικώφ
Σκηνικά: Εύα Μανιδάκη
Ενορχήστρωση: Γιώργος Ζαχαρίου
Χορογραφία: Κική Μπάκα


Διανομή
Χρέμυλος: Λάκης Λαζόπουλος
Καρίων: Ταξιάρχης Χάνος
Πλούτος: Μπάμπης Γιωτόπουλος
Βλεψίδημος: Τάκης Παπαματθαίου
Πενία: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Γυναίκα του Χρέμυλου: Νατάσσα Κοτσοβού
Δίκαιος Άνδρας: Παναγιώτης Παναγόπουλος
Συκοφάντης Κοσμάς Ζαχάρωφ
Γριά: Φωτεινή Μπαξεβάνη
Νέος: Αλέξανδρος Μπουρδούμης
Ερμής: Δημήτρης Σταμούλης
Ιερέας: Θανάσης Βλαβιανός

Χορός: Νατάσσα Κοτσοβού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Παναγιώτης Παναγόπουλος, Δημήτρης Σταμούλης, Θανάσης Βλαβιανός, Ελεάννα Καραδήνου, Παρθένα Χοροσίδου, Χρήστος Ασλανίδης, Χάρης Αττώνης, Γιάννης Γούνας, Μπάμπης Γούσιας, Θοδωρής Ευστρατιάδης, Άρης Καραπαναγιωτάκης, Στέλιος Καρπαθάκης, Κων/νος Καρβέλης, Ελίτα Κουνάδη, Χρήστος Μουστάκας, Δημήτρης Μπεγιόγλου, Ηρώ - Σάια Χαρλαύτη, Βικτώρια Ταγκούλη.

Οι παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου αρχίζουν στις 9 μμ. Εισιτήρια πωλούνται στα Κεντρικά Ταμεία του Ελληνικού Φεστιβάλ: Πανεπιστημίου 39 (εντός Στοάς, τηλ: 210.9282900) και στα ταμεία του Αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου. Επίσης, τηλεφωνική προπώληση εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα γίνεται στο τηλέφωνο 210.9282900.
Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει τρεις εβδομάδες πριν την παράσταση. Οι τιμές τους είναι: 44 ευρώ (διακεκριμένη ζώνη), 34 ευρώ (Α΄ ζώνη), 24 (Β΄ ζώνη) και 18 ευρώ (άνω διάζωμα). Φοιτητικά εισιτήρια διατίθενται με έκπτωση 50% στο άνω διάζωμα προς 9 ευρώ. Η ίδια έκπτωση ισχύει επίσης για παιδιά και νέους από 6 έως 18 ετών, πολύτεκνους και στρατιώτες (με επίδειξη ταυτότητας κατά την είσοδο).