Caveman: Νέες Ημέρες και Ωρες!

12.01.2009
Από την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου στο Θέατρο Coronet θα γίνει αλλαγή φρουράς στο ρόλο του «Caveman» και τη σκυτάλη παίρνει ο πολύ πετυχημένος Θεσσαλονικιός «Caveman», Δημήτρης Σακατζής.

Αλλαγή φρουράς στο ρόλο του «Caveman»! Τη σκυτάλη παίρνει ο πολύ πετυχημένος Θεσσαλονικιός «Caveman», Δημήτρης Σακατζής.

Ο «Caveman» είναι ένα έργο που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχει αποκτήσει φανατικούς θεατές όπου και αν έχει παιχτεί.

Όλα άρχισαν χιλιάδες χρόνια πριν, όταν ο άντρας ήταν κυνηγός και η γυναίκα συλλέκτρια. Ουσιαστικά τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε...
Αυτό το συμπέρασμα βγάζει ο Σωτήρης στο έργο όταν μετά από ένα θεαματικό καυγά με την γυναίκα του βρίσκεται ξαφνικά στο δρόμο μαζί με όλα τα υπάρχοντά του. Μια τελετουργική συνάντηση με τον Caveman αποκαλύπτει τα μυστικά του κόσμου των γυναικών και τον λόγο γιατί οι άνδρες και οι γυναίκες είναι τόσο διαφορετικοί.
Η συμμετοχή του κοινού, που είναι καθοριστική σε όλη αυτή την διαδρομή, οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις, με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου.
Το έργο πρωτοπαρουσιάστηκε στο San Francisco και κατόπιν σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, και στο Broadway. Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και σήμερα παίζεται σε 30 χώρες και σε 15 διαφορετικές γλώσσες, κερδίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών. Στην Ελλάδα περισσότεροι από 100.000 θεατές μιλούν για το φαινόμενο του CAVEMAN.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Διασκευή - Σκηνοθεσία: Αναστασία Παπαστάθη
Μετάφραση : Ερατώ Τάττη
Σκηνικά: Ειρήνη Παγώνη
Μουσική: Πάνος Φορτούνας
Κουστούμια: Keira Coltrane
Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater

ΠΑΙΖΕΙ : ο Δημήτρης Σακατζής

NEEΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009
Δευτέρα : Αργεί
Τρίτη : Αργεί
Τετάρτη : Αργεί
Πέμπτη : 21:15
Παρασκευή : 21:15
Σάββατο : 21:15
Κυριακή : 21:15

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Δευτέρα : Αργεί
Τρίτη : Αργεί
Τετάρτη : Αργεί
Πέμπτη : 21:15
Παρασκευή : 21:15
Σάββατο : 21:15
Κυριακή : 21:15