Παράταση για τη "Γυναίκα με τα Μαύρα"

14.01.2009
Η "Γυναίκα με τα Μαύρα", η παράσταση που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από κοινό και κριτικούς και ανέβηκε για 2η χρονιά στο "Θέατρο Μέλι" με πρωταγωνιστές τον Δάνη Κατρανίδη και τον Γιώργο Κέντρο, θα συνεχίσει τις παραστάσεις της και πέραν της 20ης Ιανουαρίου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Η "Γυναίκα με τα Μαύρα", η παράσταση που ανέβηκε για 2η χρονιά στο "Θέατρο Μέλι" με πρωταγωνιστές τον Δάνη Κατρανίδη και τον Γιώργο Κέντρο, θα συνεχίσει τις παραστάσεις της και πέραν της 20ης Ιανουαρίου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.
Η μεγάλη προσέλευση του κοινού και η συνεχιζόμενη ζήτηση οδήγησαν στην ευχάριστη αυτή παράταση.

Το κλασσικό πλέον θεατρικό θρίλερ του Στέφαν Μάλατρατ που παίζεται για 24 συνεχόμενα χρόνια στο Λονδίνο απέδειξε και την έντονη απήχηση που έχει στο πιστό και αξιόλογο θεατρικό κοινό της Αθήνας.

Η υπόθεση του έργου, στηρίζεται στη διήγηση μιας συναρπαστικής ιστορίας, ωστόσο τα γεγονότα κλιμακώνονται σε ένα τρομαχτικό αποκορύφωμα και ενσταλάζουν μία αίσθηση τρόμου. Βασίζεται στην ατμόσφαιρα, σε μια έντονη αίσθηση του χώρου, σε νύξεις, βιαστικές ματιές και υπαινιγμούς.

Η σκηνοθεσία στην παράσταση που ανέβασε ο Δάνης Κατρανίδης, μεταδίδει σε βάθος την ουσία του έργου και εξάπτοντας την φαντασία, ελευθερώνει το συναίσθημα του θεατή και τον παρασύρει στον μαγικό κόσμο της θεατρικής πράξης.

Στο ανέβασμα χρησιμοποιήθηκαν τα τεχνικά μέσα, φωτιστικά και ηχητικά εφέ της Αγγλικής παραγωγής. Τα σκηνικά του Γιώργου Πάτσα τα κοστούμια της Τότα Πρίτσα και οι φωτισμοί της Μελίνας Μάσχα, συνεπικουρούν στη δραματουργική εξέλιξη...

ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Τετάρτη: 7:30 μμ Λαϊκή Απογευματινή
Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο: 9:15 μμ
Σάββατο: 6:15 μμ
Κυριακή: 7:30 μμ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΛΑΤΕΙΑ: 22.00 €
ΛΑΪΚΗ:
18.00 € ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: 15.00 €
Ώρες Ταμείου: Τετάρτη έως Κυριακή, 10:00 πμ - 13:00 μμ & 5:00 μμ ? 9:30 μμ

Τηλέφωνα Ταμείου: 210 822 1111 / 210 822 3160