Ο "Βαφτιστικός" από τη Λυρική Σκηνή

04.10.2004
Ο "Βαφτιστικός", η δημοφιλέστερη ελληνική οπερέτα, του Θεόφραστου Σακκελαρίδη ανεβαίνει στη Νέα Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο θέατρο Ακροπόλ, από την Κυριακή 31 Οκτωβρίου.
Ο "Βαφτιστικός", η δημοφιλέστερη ελληνική οπερέτα, του Θεόφραστου Σακκελαρίδη ανεβαίνει στη Νέα Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο θέατρο Ακροπόλ, από την Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Είναι μία οπερέτα που έχει διασκεδάσει γενιές και γενιές, έχει αγαπηθεί όσο καμιά άλλη, ενώ τα τραγούδια της "Η καρδιά μου χτυπά για σας", "Τον παλιό εκείνο καιρό", "Στο στόμα γλυκά φίλησε με", "Ψηλά στο Μέτωπο" κ.α.) έχουν τραγουδηθεί από όλους μας.

Η οπερέτα ανεβαίνει σε μουσική διεύθυνση των Χρύσανθου Αλισάφη και Γιώργου Αραβίδη, σκηνοθεσία Γιώργου Δρακάκη, χορογραφία Άγγελου Χατζή, φωτισμούς Κατερίνας Μαραγκουδάκη.

Πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Σταφέτας, Ευδοκία Χατζηιωάννου, Γωγώ Ηλιοπούλου, Νίνα Λοτσάρη, Ελένη Σταμίδου, Γιώργος Μούτσιος, Θέμης Σερμιέ, Παντελής Ψύχας, Δημήτρης Σιγαλός, Ζανό Ντάνιας κ.α.

Οι παραστάσεις θα δίδονται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 6.30 μμ, Παρασκευή και Σάββατο στις 9.00 μμ και Κυριακή στις 8.00 μμ. Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, από τα ταμεία Ακροπόλ. Οι τιμές είναι 25, 20, 18 και 15 (μαθητικό, φοιτητικό) ευρώ.