"Variete: The Circus Theatre Show"

10.11.2004
Το Coronet παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία λαμπερή και φαντασμαγορική παράσταση το «Variete: The Circus Theatre Show».
Το Coronet παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία λαμπερή και φαντασμαγορική παράσταση το «Variete: The Circus Theatre Show».

Τα ονόματα των νικητών που κέρδισαν μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου είναι τα εξής: Έλενα Βαληράκη, Σοφία Γκογκοστάμου, Μ. Σοφιάδου, Σοφία Χατζηστεφάνου, Εμμανουήλ Μπινιχάκης, Ηλίας Παναγόπουλος, Χρύσα Γκάρτζιου, Ευφροσύνη Σιούγκλε, Γιώργος Πεφάνης, Παντελής Σουλτανάκης.

Τα ονόματα των νικητών για την παράσταση της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου είναι τα εξής: Παναγιώτα Χανιώτη, Κούλα Μητσάκη, Μάριος Βούρτσης, Θόδωρος Μαντζιώρος, Νίκος Μακρής, Δήμητρα Καραμπά, Βασίλης Φούκας, Γιώτα Κυριακίδου, Δήμητρα Σταμοπούλου, Νεκτάριος Λέσταρης.


Ο γνωστός γερμανός σκηνοθέτης του βαριετέ, που το όνομά του έχει συνδεθεί με τα πιο αστραφτερά show της Ευρώπης, Udo Pueschel και ο ελληνικής καταγωγής, πολυβραβευμένος μάγος George, έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό θέαμα με τους καλύτερους από τα καλύτερα βαριετέ και τσίρκο του κόσμου.

Ο Konstantin Mouraviev, ο βραβευμένος με το πρώτο βραβείο στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κλόουν, που έγινε πριν λίγους μήνες στη Δανία, η Gina, μία από τις διασημότερες ζογκλέρ του κόσμου, οι νεαροί ρώσοι ακροβάτες Poko Poko, που έχουν αφήσει άφωνους τους φανατικούς θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο, η Tuya από τη Μογγολία, που φέρνει και τον τίτλο της καλύτερης ακροβάτισσας στην Γερμανία το 2001, ο Pepito, ο πιο γρήγορος ζογκλέρ του κόσμου, η Annet η perfomer, που έχει καταρρίψει το νόμο της βαρύτητας, οι Black Sun, το πιο δυνατό και ριψοκίνδυνο δίδυμο όλων των εποχών και φυσικά ο πολυαγαπημένος και στο ελληνικό κοινό μάγος George, είναι οι εγγυήσεις για το μοναδικό θέαμα που επιφυλάσσει στο ελληνικό κοινό το Circus Theatre Show στο Coronet.

Ωρες και ημέρες παραστάσεων:
Παρασκευή- Σάββατο: 18.00- 21.00
Κυριακή: 17.00- 20.00
Τετάρτη- Πέμπτη: 21.00

Εισιτήρια: 100, 29, 20, 15