"Νεμφερτίτη" στο Αν Club θέατρο!

11.11.2004
To An Club Θέατρο, από τις 29 Νοεμβρίου, υποδέχεται μία ανατρεπτική χιουμοριστική παντομίμα, την "Νεμφερτίτη", που φέρει την υπογραφή των Splish Splash. Το "στόρυ" είναι ελαφρώς παραλλαγμένο από το πραγματικό καθώς σατιρίζει τις μορφές της εξουσίας και τους μηχανισμούς της, την διαφθορά ,την απάτη, την δολοπλοκία και την κοινωνική καταπίεση.

To An Club Θέατρο, από τις 29 Νοεμβρίου, υποδέχεται μία ανατρεπτική χιουμοριστική παντομίμα, την "Νεμφερτίτη", που φέρει την υπογραφή των Splish Splash.
Μετά την περσινή παράσταση "Νομφσφεράτου" οι
Splish Splash συνεχίζουν να κινούνται σε ρυθμούς βωβού κινηματογράφου και έτσι φέτος παρουσιάζουν παρουσιάζουν την Νεμφερτίτη.

 

Το "στόρυ" είναι ελαφρώς παραλλαγμένο από το πραγματικό καθώς σατιρίζει  τις μορφές της εξουσίας και τους μηχανισμούς της, την διαφθορά ,την απάτη, την δολοπλοκία και την κοινωνική καταπίεση.

Τι γίνεται: Ο Φαραώ Αχενατών φιλήσυχος και ονειροπόλος κατακλύζεται από οράματα λόγω των ναρκωτικών ουσιών που λαμβάνει καθημερινά, οράματα που τον οδηγούν  στο να θέλει να επιβάλλει την λατρεία ενός μόνο θεού στην Αίγυπτο, του θεού Ατόν.
Ο αιρετικός Φαραώ όμως θα βρει εμπόδιο στην ολοκλήρωση του στόχου του, την ίδια του την γυναίκα, βασίλισσα Νεμφερτίτη που αποτελεί πειθήνιο όργανο και συνάμα ερωμένη του ιερέα Ζακί, προστάτη και εκπρόσωπο του θρησκευτικού κατεστημένου.

 

Συντελεστές:

Σενάριο-Σκηνοθεσία : Γιάννης Ν. Οικονομίδης

Β.Σκηνοθέτη-Κίνηση: Αμαλία Καραλανίδου

Μουσική: Αποστόλης Κοσκινάς

Φωτισμοί: Μιχάλης Μπούρης

Κουστούμια: Μαρία Γεωργάτου

Art Design: Νίκος Γαζετάς
Παίζουν: Γιάννης Οικονομίδης, Παναγιώτης Σμυρνής, Μαρίνα Μάνδαλα, Κατερίνα Σολωμού, Ζαϊφίδης Βασίλης

Παραστάσεις: Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00
Εισιτήριο: 15 ευρω/ φοιτ. 10 ευρω

Διεύθυνση: Σ
oλωμού 13-15, Εξάρχεια
Τηλ: 210 3305056
Fax: 210 3305057