Οδηγός λεωφορείου ο Λαζόπουλος

02.12.2004
Η σκηνή του θεάτρου ΒΡΕΤΑΝΙΑ MOTOROLA μετατρέπεται ολόκληρη σε δάσος. Στη μέση του δάσους, ένα λεωφορείο... Πριν από 22 χρόνια ξέφυγε της πορείας του.
Η σκηνή του θεάτρου ΒΡΕΤΑΝΙΑ MOTOROLA μετατρέπεται ολόκληρη σε δάσος. Στη μέση του δάσους, ένα λεωφορείο... Πριν από 22 χρόνια ξέφυγε της πορείας του. Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν ο οδηγός και ο Τάσος Παλαντζίδης ο εισπράκτορας εκείνης της εποχής.

Χρόνια μετά την τελευταία διαδρομή εκείνου του λεωφορείου βρίσκονται ξανά στο δάσος για το τελικό στάδιο της διαδικασίας που θα οδηγήσει στο πολυαναμενόμενο πόρισμα. Ένα πόρισμα που ίσως τους επιτρέψει να συνεχίσουν τις ζωές τους χωρίς την εκκρεμότητα της αναμονής. Τι θυμούνται απ' αυτή την ιστορία; Ποιες σκέψεις έκαναν τόσα χρόνια για το τι συνέβη πραγματικά; Ποιες είναι οι αιτίες που ανάγκασαν το λεωφορείο να μπει στο δάσος; Οδηγός και εισπράκτορας όμως δεν είναι μόνοι! Μια ομάδα νέων, αγόρια και κορίτσια, μοιράζεται μαζί τους τη σκηνή, το δάσος, τις αναμνήσεις, την αναμονή για το πόρισμα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ανεβάζει φέτος στο θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ MOTOROLA μια παράσταση ψυχογράφημα του σημερινού Έλληνα. Με όχημα μια ολοκαίνουρια ιδέα, κρατάει τα καλύτερα κείμενά του «κι' αέρας στα πανιά μας» και «άλλος αέρας» φυσάει στα πρόσωπά μας από τα παράθυρα του λεωφορείου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Τάσος Παλαντζίδης και ένας θίασος από νέους ανθρώπους ενσαρκώνουν στη σκηνή του θεάτρου ΒΡΕΤΑΝΙΑ MOTOROLA την εικόνα του μέλλοντος, εγκλωβισμένου στην αναμονή ενός πορίσματος από το παρελθόν. Τελικά θα βγει το πόρισμα; Που πάει αυτό το λεωφορείο;

Πρωταγωνιστούν : Λάκης Λαζόπουλος, Τάσος Παλαντζίδης

Παίζουν με αλφαβητική σειρά : Βαμβακοπούλου Ρένα, Γεωργαλής Χρήστος, Γιαννικοπούλου Ιωάννα, Γκαδόλος Πάρης, Καλαντζή Βάγια, Μπαγανή Μαρία, Μπαξεβάνης Βασίλης, Σκλάβος Αθανάσιος, Σωτηρούδη Άννα, Χρήστου Πετρούλα
Ώρες παραστάσεων: Βραδυνή: Τετάρτη/Πέμπτη/Παρασκευή στις 21.00
Βραδυνή : Σαββάτου 21.15
Απογευματινή : Σάββατο (λαϊκή) 18.00
Ενδιάμεση : Κυριακή μία παράσταση στις 20.15

Τιμές εισιτηρίων : ΠΛΑΤΕΙΑ Α 24.00 Ευρώ, ΠΛΑΤΕΙΑ Β 20.00 Ευρώ , ΛΑΙΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ 18.00 Ευρώ , ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 15.00 Ευρώ