Φιλανθρωπικοί Λουκουμάδες!

09.02.2009
«Η Συνομωσία των Λουκουμάδων», μία παράσταση βασισμένη στα «Ποιήματα με ζωγραφιές σε μικρά παιδιά» του Γιώργου Σεφέρη, παρουσιάζεται στο Θέατρο Παραμυθίας, ειδικά για τα παιδιά της «Κιβωτού»
«Η Συνομωσία των Λουκουμάδων», μία παράσταση βασισμένη στα «Ποιήματα με ζωγραφιές σε μικρά παιδιά» του Γιώργου Σεφέρη, παρουσιάζεται στο Θέατρο Παραμυθίας, ειδικά για τα παιδιά της «Κιβωτού»

Η Vanguard και ο Σύλλογος των Απανταχού Ερεσίων «Ο Θεόφραστος» διοργανώνουν από κοινού μια φιλανθρωπική παράσταση την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:30 και εισιτήριο για μικρούς και μεγάλους 10€.

Τα έσοδα θα διατεθούν στον κοινωφελή οργανισμό «Η Κιβωτός του Κόσμου», ο οποίος μεριμνά για παιδιά που βίωναν καθημερινά την εγκατάλειψη, το ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό και θα κατατεθούν στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό
Eurobank: 0026-0178-87-0100-8720-73


Τα παιδιά της Κιβωτού οποία θα φιλοξενηθούν για να παρακολουθήσουν την παράσταση, να μιλήσουν με τους ηθοποιούς και να γευτούν νοστιμότατους και μυρωδάτους λουκουμάδες που μας προσφέρει το ζαχαροπλαστείο «Αιγαίον».

Ένα τεράστιο αερόστατο έχει στηθεί στη σκηνή του Θεάτρου Παραμυθίας και έιναι έτοιμο να συναρπάσει μικρά και μεγάλα παιδιά οδηγώντας τα στις πιο μακρινές και μαγικές γωνιές του κόσμου. Γιατί όπως λέει και ο Σεφέρης «όσοι ανθρώποι, τόσα μέρη».

Με λίγα λόγια?πέντε μικρά παιδιά, παίζοντας στο σπίτι τους, μαθαίνουν για τον μύθο της κατάρας του μαύρου λουκουμά που απειλεί μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις τους...! Έτσι ξεκινούν μια περιπέτεια αναζητώντας το αντίδοτο. Μετά από μια διασκεδαστική περιπλάνηση σε όλο τον κόσμο τα μάγια θα λυθούν και τα παιδιά θα μπορέσουν να φάνε πάλι λουκουμάδες. Μέσα από το ταξίδι τους θα ανακαλύψουν ότι η ευτυχία μπορεί να υπάρχει δίπλα τους, σε απλά, καθημερινά πράγματα.

Συντελεστές της παράστασης
Μουσική Σταμάτης Κραουνάκης, Χρήστος Θεοδώρου, Γιάννης Χριστοδούλοπουλος, Διονύσης Κωστής
Σκηνοθεσία Γιώργος Φίλης
Πιάνο- Μουσική Διδασκαλία Διονύσης Κωστής
Σκηνογραφία Θεοδόσης Δαυλός
Κοστούμια Δέσποινα Χειμώνα
Χορογραφία Αναστασία Γεωργαλά
Φωτισμοί Σαράντος Ζουρντός, Γιώργος Φίλης
Παραγωγή VANGUARD - Μιχάλης Δεναξάς

Παίζουν, Τραγουδούν και Χορεύουν
Χρήστος Γεροντίδης / Δημήτρης Ερατεινός / Αναστασία Κατσιναβάκη / Τερέζα Κρητικού / Διονύσης Κωστής / Ελεάνα Παπαχρήστου

Θέατρο Παραμυθίας, οδός Παραμυθίας 27, Κεραμεικός, 210 7012122
Καθημερινά, οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία, συλλόγους και εταιρίες (8€)
Κυριακή, 11.30πμ & 3.00μμ. 10€ παιδικό, 15€ ενήλικες