Και μετά το Πάσχα "Λα Πουπέ" και "Μορφές από το έργο του Βιζυηνού"

01.04.2009
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης θεατών, το Θέατρο ΣΦΕΝΔΟΝΗ ανακοίνωσε ότι οι παραστάσεις των έργων ΛΑ ΠΟΥΠΕ & ΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΙΖΥΗΝΟΥ με την Άννα Κοκκίνου θα συνεχιστούν και μετά το Πάσχα.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης θεατών, το Θέατρο ΣΦΕΝΔΟΝΗ ανακοίνωσε ότι οι παραστάσεις των έργων ΛΑ ΠΟΥΠΕ & ΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΙΖΥΗΝΟΥ με την Άννα Κοκκίνου θα συνεχιστούν και μετά το Πάσχα.

Οι δύο παραστάσεις θα παίζονται κανονικά έως την Κυριακή των Βαΐων, 12 Απριλίου 2009, ενώ κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, δεν θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις.

Το έργο 'ΛΑ ΠΟΥΠΕ' θα ξεκινήσει εκ νέου την Τετάρτη 22 Απριλίου έως και την Κυριακή 10 Μαΐου, τις ημέρες Τετάρτη-Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή.

Παράλληλα, παρουσιάζεται η παράσταση-ορόσημο ‘ΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΙΖΥΗΝΟΥ’ (κάθε Πέμπτη στις 20:00 έως και την Πέμπτη 7 Μαΐου, εκτός Μεγάλης Πέμπτης).


Η Άννα Κοκκίνου συνεχίζει και φέτος το επιτυχημένο ράψιμο των φορεμάτων της "ΛΑ ΠΟΥΠΕ". Μετά τον Α’ κύκλο παραστάσεων της προηγούμενης σεζόν, το μονόπρακτο θεατρικό έργο ΛΑ ΠΟΥΠΕ του συγγραφέα Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη ανεβαίνει ξανά στο Θέατρο ΣΦΕΝΔΟΝΗ, με μικρές... επιδιορθώσεις και νέα ευρηματικά φινιρίσματα.
Ο θεατρικός αυτός μονόλογος -μια μαύρη κωμωδία- αποτελεί την αφορμή για την πρώτη συνεργασία της Άννας Κοκκίνου με τον συγγραφέα Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη.


Ο μυθικός μονόλογος της Άννας Κοκκίνου - υπόδειγμα δραματοποιημένης αφήγησης - βασισμένη σε κείμενα του Γεωργίου Βιζυηνού, στη σκηνή του Θεάτρου Σφενδόνη και για λίγες μόνο παραστάσεις.

Το έργο ‘ΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΙΖΥΗΝΟΥ’, σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, παιγμένο από την Άννα Κοκκίνου πρωτοανέβηκε τον Μάιο του 1993 και συνεχίστηκε για τρεις συνεχείς θεατρικές περιόδους, γνωρίζοντας πρωτοφανή επιτυχία. Ταξίδεψε επίσης σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, στην Κύπρο, στη Γερμανία και το Λονδίνο. Συμπλήρωσε πάνω από 650 παραστάσεις και εξακολουθεί κατά διαστήματα να παίζεται, προσελκύοντας πάντα πολυπληθές κοινό.

ΘΕΑΤΡΟ ΣΦΕΝΔΟΝΗ (Μακρή 4, Μακρυγιάννη).