Το "Καμπαρέ" στο Club 22!

29.12.2004
Σπάνια ένας θίασος έχει αγαπήσει τόσο μια δουλειά. Η παράσταση του Καμπαρέ που πέρυσι το χειμώνα ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Βεάκη και στη συνέχεια έσπασε τα ταμεία στη Θεσσαλονίκη, φέτος επιχειρεί ένα πολύ ιδιαίτερο τόλμημα.

Σπάνια ένας θίασος έχει αγαπήσει τόσο μια δουλειά. Η παράσταση του Καμπαρέ, που πέρυσι το χειμώνα ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Βεάκη και στη συνέχεια έσπασε τα ταμεία στη Θεσσαλονίκη, φέτος επιχειρεί ένα πολύ ιδιαίτερο τόλμημα.

Η ομάδα, με επικεφαλής την Εβελίνα Παπούλια, τον Άκη Σακελλαρίου και τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Αρβανιτάκη, ξαναστήνει την παράσταση μέσα στο φυσικό της χώρο: ένα club, το Club 22.

Η δράση του έργου ξετυλίγεται ανάμεσα στα τραπέζια των θαμώνων/θεατών, που οι χορεύτριες και οι μουσικοί τώρα θα «παρενοχλούν» με πολύ περισσότερη άνεση.
Η πλοκή είναι πιο λιτή καθώς το βάρος της αφήγησης μετατίθεται στον Κρις, τον συγγραφέα που ερμηνεύει ο Μάξιμος Μουμούρης.
Παρότι η αρχική πρόθεση ήταν σ’ αυτήν την εκδοχή να προβληθούν περισσότερο τα μουσικοχορευτικά κομμάτια του έργου, κατά παράδοξο τρόπο, με τη μεταφορά της στο Club 22 και την ολοκληρωτική πια ένταξη του κοινού σ’ αυτή, η παράσταση δείχνει να κερδίζει σε θεατρικότητα.

Συντελεστές:
Το έργο είναι των: Τζο Μάστεροφ, Τζων Κάντερ και Φρεντ Έμπ

Στον ρόλο της Σάλυ Μπόουλς η Εβελίνα Παπούλια και του Κομπέρ ο Άκης Σακελλαρίου. Συμπρωταγωνιστεί ο Μάξιμος Μουμούρης.

Τους υπόλοιπους ρόλους παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν οι: Γιάννης Παπαγιάννης, Βίκη Καμπούρη, Λίνα Εξάρχου, Σταυριάννα Πανδή, Σαλίνα Γαβαλά, Άντα Λιβιτσάνου, Θεόδωρος Ευστρατιάδης, Βάγια Καλαντζή, Χρήστος Ζώης, Θωμάς Ματρακούκας και Άγγελος Δράμπαλης.

Διασκευή - σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης
Κοστούμια: Γιάννης Παπαδόπουλος
Χορογραφίες: Κατερίνα Παπαγεωργίου
Μουσική διεύθυνση: Γιούρι Στούπελ
Ελληνική απόδοση στίχων: Γιάννης Καλατζόπουλος
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Club 22: Βουλιαγμένης 22, τηλ. 210 9249814
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22.00
Τιμή εισόδου:
18 ευρώ με ποτό